Βρετανία: Αστυνομικός προσποιήθηκε ότι πέθανε η κοπέλα του για να πάρει άδεια

Ενας -πρώην πλέον- αστυνομικός στη Βρετανία προσποιήθηκε ότι είχε μια κοπέλα που δήθεν πέθανε από καρκίνο για να πάρει άδεια από τη δουλειά του.

Τελικά αυτό που κατάφερε ήταν να χάσει τη δουλειά του για την «απεχθή» συμπεριφορά του.

Ο Χάρι Σάρκαρ παραπλάνησε συναδέλφους και προϊστάμενους στην αστυνομία των Δυτικών Μίντλαντς, όπου υπηρετούσε, με ένα «λεπτομερές χαρτί ψεμάτων» για μια κυριολεκτικά φανταστική σύντροφο, για την οποία ισχυρίστηκε ότι αρρώστησε από καρκίνο και πέθανε.

Ο αξιωματικός παραιτήθηκε τον Μάρτιο αλλά σύμφωνα με την υπηρεσία

του θα είχε απολυθεί ούτως ή άλλως αν δεν είχε φύγει από μόνος του, για το χονδροειδές παράπτωμα.

Από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Ιούνιο του 2021 ο Σάρκαρ «επέμεινε να παρουσιάζει ένα λεπτομερές χαρτί ψεμάτων σε συναδέλφους και προϊσταμένους για μια ψεύτικη φίλη, την ψεύτικη ασθένειά της, τον ψεύτικο θάνατό της και την επακόλουθη ψεύτικη κηδεία».

Με τον τρόπο αυτό έλαβε άδεια και εξασφάλισε πολλαπλά προνόμια μαζί με ευέλικτο ωράριο εργασίας.

Σημειώνεται ότι εκείνη την περίοδο η υπηρεσία του υπέφερε από τρομερές ελλείψεις προσωπικού λόγω πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού και πολλών ακόμη αστυνομικών που είχαν τεθεί προληπτικά σε καραντίνα.

Μάλιστα, η απάτη κράτησε για μια «παρατεταμένη χρονική περίοδο», σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά.

Ο πονηρός άνδρας, εν τέλει, όχι μόνο αποπέμφθηκε από το αστυνομικό σώμα αλλά πλέον του απαγορεύτηκε να εργαστεί ξανά σε αυτό.

(με πληροφορίες από Guardian)

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΤουρκία: Διασώθηκε αρκουδάκι υπό την επήρεια παραισθησιογόνου μελιούΓερμανία: Τόνοι νεκρών ψαριών ξεβράζονται στον ποταμό ΟντερΓερμανία: Δεκάδες τραυματίες από ατύχημα που σημειώθηκε σε λούνα παρκ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρετανία, Αστυνομικός,vretania, astynomikos