Βρετανία: 39 πτώματα βρέθηκαν σε καρότσα νταλίκας-ψυγείο στο Έσεξ

Τα πτώματα 39 ανθρώπων βρέθηκαν σε καρότσα νταλίκας-ψυγείο, που θεωρείται πως είχε έρθει από τη Βουλγαρία, σε βιομηχανική περιοχή του Έσεξ.

Η αστυνομία κλήθηκε τα ξημερώματα αφού οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας ενημερώθηκαν για ανθρώπους μέσα στην καρότσα, στο Waterglade Industrial Park στην Eastern Avenue του Γκρέις, μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από το κεντρικό Λονδίνο.

Το Sky News μετέδωσε το βράδυ της Τετάρτης πως η αστυνομία στο Κεντ, στη νοτιοανατολική Αγγλία, βρήκε 9 ανθρώπους ζωντανούς στο πίσω μέρος ενός φορτηγού στον αυτοκινητόδρομο M20.

«Εννέα άνθρωποι υποβάλλονται σε ιατρικό έλεγχο προληπτικά από την υπηρεσία ασθενοφόρων της Νοτιοανατολικής Ακτής, προτού τους αναλάβουν στελέχη της γραφείου Μετανάστευσης», σημείωσε το Sky News επικαλούμενο έναν εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας.

Ο οδηγός της νταλίκας, ένας 25χρονος από τη Βόρεια Ιρλανδία, συνελήφθη ως ύποπτος φόνου.

Τα προσωπικά του στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό δίκτυο BBC, το πρόσωπο που φέρεται να σχετίζεται με τη μεγάλη τραγωδία στο Έσεξ ονομάζεται Μο Ρόμπινσον και κατάγεται από τη βόρεια Ιρλανδία, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό.

Northern Irish driver, 25, who calls truck 'The Polar Express' arrested for murder after 39 bodies - including one teen - are found in refrigerated lorry container in Essex in one of Britain's biggest-ever mass killings #Newspic.twitter.com/r0ufvdoVzX

— Hi
Keywords
Τυχαία Θέματα