Βρες την ασφάλεια κατοικίας που σε συμφέρει

Η έρευνα αγοράς, ειδικά σε μια περίοδο κρίσης, κρίνεται απαραίτητη για να επιλέξουμε σε ποια εταιρία θα ασφαλίσουμε την κατοικία μας. Πολλές φορές παρατηρείται το εξής φαινόμενο: κάθε τράπεζα, με τη σύναψη του δανείου, ασφαλίζει παράλληλα την κατοικία. Έτσι, ο δανειολήπτης πολλές φορές ασφαλίζει την κατοικία του, χωρίς να εξετάσει άλλες εναλλακτικές, πληρώνοντας πολύ περισσότερα χρήματα.

Οι ασφάλειες που υπάρχουν στην αγορά ποικίλουν μεταξύ τους. Τόσο στις παροχές, όσο και στο κόστος.
Είναι επίσης σημαντικό
να γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με την Εγκύκλιο 462 της Τράπεζας της Ελλάδος, κάθε τράπεζα οφείλει να κάνει δεκτό οποιοδήποτε Ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας που περιλαμβάνει τις καλύψεις που απαιτούνται από τη δανειακή σύμβαση.

Η υποχρεωτική ασφάλιση κατοικίας που προβλέπεται από τις δανειακές συμβάσεις συνήθως απαιτεί τις καλύψεις σεισμού και πυρκαγιάς. Το νέο συμβόλαιο που θα προσκομίσει ο δανειολήπτης θα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον τις καλύψεις αυτές.
Στη διαδικασία της έρευνας αγοράς, φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζει και η online επιλογή. Γιατί είναι ωραίο να μπορείς να «κλείσεις» την ασφάλεια που θες μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα μέσω της Anytime. Και για να μιλήσουμε συγκεκριμένα, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους η Anytime, αποτελεί πιο συμφέρουσα επιλογή, σε σχέση με τις άλλες ασφάλειες που υπάρχουν στην αγορά.

Ολοκληρωμένη λύση: Όλα τα προγράμματα Anytime Home αποτελούν μια αξιόπιστη λύση για την ασφάλιση της κατοικίας και περιλαμβάνουν όλες εκείνες τις καλύψεις που απαιτούνται από τις τράπεζες.

Επιπλέον, τα προγράμματα της Anytime καλύπτουν πλήρως τόσο εκείνους που έχουν στεγαστικό δάνειο, όσο και εκείνους που θέλουν να καλύψουν την κατοικία τους από κάθε κίνδυνο π.χ. σεισμό, φωτιά, κ.ά.

Απλότητα: Στην Anytime η διαδικασία ασφάλισης διαρκεί λίγα μόνο λεπτά και είναι πολύ απλή. Ο υπολογισμός ασφαλίστρων και η αγορά συμβολαίου γίνονται γρήγορα και εύκολα. Μπορείτε να ασφαλιστείτε online από το site της Anytime ή με ένα απλό τηλεφώνημα.

Επιπλέον οι άνθρωποι της Anytime είναι δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουν για οτιδήποτε αφορά στο συμβόλαιό σας, ενώ σε περίπτωση αποζημίωσης οι διαδικασίες είναι πολύ απλές και άμεσες.

Αξιοπιστία: Tα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας Anytime Home όπως και τα υπόλοιπα προγράμματα της Anytime έχουν τη σφραγίδα και την εγγύηση της INTERAMERICAN.

Οικονομικά ασφάλιστρα: Τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime είναι από τα πιο οικονομικά στην αγορά και σας εξασφαλίζουν την καλύτερη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής.

Ασφαλίζοντας την κατοικία σας σε κάποιο από τα προγράμματα Anytime μπορείτε να γλιτώσετε πολλά χρήματα από την ασφάλεια που ήδη έχετε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της Anytime μπείτε εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα