Βραβεία SAG: Το τρυφερό τετ -α-τετ μεταξύ Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ που τρέλανε το διαδίκτυο

Τα Βραβεία SAG (Screen Actors Guild Awards), τα βραβεία του Σωματείου Αμερικάνων Ηθοποιών απονεμήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 19 Ιανουαρίου, αλλά όλοι ασχολήθηκαν με την συνάντηση Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον.

Και οι δύο ηθοποιοί κέρδισαν βραβείο, ο Πιτ το Βραβείο Β Ανδρικού Ρόλου για το «Κάποτε στην Αμερική» και η Άνιστον για το «The Morning Show».

Ποιός ασχολείται, όμως με τα βραβεία, όταν έχουμε να σχολιάσουμε με την τρυφερή

αγκαλιά που έδωσαν οι δυο τους στα backstages. Παντρεμένοι ήταν οι άνθρωποι και, μετά από 15 χρόνια χωρισμού, μια επανασύνδεση θα ήταν λογική.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε και το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον Πιτ να δίνει την αμέριστη προσοχή του στην Άνιστον την ώρα που παρέλαβε το βραβείο της στην σκηνή.

‼️ EXCLUSIVE ‼️ Brad Pitt stopped everything backstage to watch Jennifer Aniston's acceptance speech at the #SAGAwards. Wow guys—it really has been our day, our week, our month, and even our year. https://t.co/m7r01pojsCpic.twitter.com/th9sm1js4D

— E! News (@enews) January 20, 2020

Στην σκηνή ανέβηκε και ο Μπραντ Πιτ για να παραλάβει το βραβείο του για «Κάποτε στην Αμερική», όπου, για άλλη μία φορά, έδωσε έναν λόγο που ξεσήκωσε το κοινό.

«Πρέπει να το προσθέσω αυτό στο προφίλ μου στο Τinder (και έδειξε το βραβείο). Ο χαρακτήρας μου στην ταινία ήταν ένας άνδρας που ”κάνει κεφάλι”, βγάζει την μπλούζα του και δεν τα πάει καλά με την γυναίκα του», είπε ο Πιτ και η κάμερα φυσικά έδειξε την Άνιστον.

Ας πούμε, ότι η έκφρασή της τα λέει όλα.

THEY SHOWED JEN DURING BRAD’S SPEECH. That’s it my night was made. Thank you TV gods

Keywords
Τυχαία Θέματα