Βόμβα Μασκ: Προετοιμάζει την έξοδό του από το Twitter στο τέλος του 2023

Την αποχώρησή του από το Twitter στο τέλος του 2023 προανήγγειλε μέσα από ένα Tweet του ο Έλον Μασκ, ένα σχεδόν χρόνο μετά την πολύκροτη εξαγορά της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης έναντι 44 δισ δολαρίων.

Ο Έλον Μασκ, δήλωσε σήμερα ότι προς το τέλος του 2023 θα ήταν «καλή συγκυρία» να βρεθεί κάποιος άλλος να διευθύνει το Twitter, καθώς τότε η πλατφόρμα

κοινωνικής δικτύωσης θα είναι σταθερή.

«Πιστεύω ότι πρέπει να σταθεροποιήσω τον οργανισμό και απλώς να βεβαιωθώ ότι είναι σε μια οικονομικά υγιή θέση και ότι ο οδικός χάρτης του προϊόντος είναι ξεκάθαρος», είπε ο Μασκ, μιλώντας στο συνέδριο Παγκόσμιας Διακυβέρνησης στο Ντουμπάι.

Σε ερώτηση αν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του δήλωσε «δεν ξέρω, υποθέτω ότι μάλλον προς το τέλος του τρέχοντος έτους θα ήταν καλή στιγμή για να βρεθεί κάποιος άλλος να διευθύνει την εταιρεία».

Στις 21 Δεκεμβρίου, ο Μασκ είπε στο Twitter ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ”μόλις βρω κάποιον αρκετά ανόητο για να αναλάβει τη δουλειά!”

Πρόσθεσε ότι αυτός θα «τρέξει απλώς τις ομάδες λογισμικού και διακομιστών».

Πληροφορίες από το Reuters

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΠάνω από 41.000 οι νεκροί από τον σεισμό σε Τουρκία και ΣυρίαΜητσοτάκης: Στις 12:00 η συνάντηση του με εκπροσώπους των καλλιτεχνώνΠώς η Ρωσία παραμένει ισχυρή ενεργειακά και παράγει περισσότερο πετρέλαιο παρά τις κυρώσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα