Βόλος: Καταδίκη 25χρονου που ανέβασε σε πορνογραφικό site βίντεο με ανήλικη που τον χώρισε

Για κατοχή και δημοσιοποίηση υλικού παιδικής πορνογραφίας καταδικάστηκε ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 25χρονος από την Αλβανία, ο οποίος είχε ανεβάσει σε πορνογραφικό site βίντεο με προσωπικές στιγμές που είχε με ανήλικη.

Όπως μετέδωσε το magnisianews.gr, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών, χρηματική ποινή 360 ημερησίων μονάδων προς 5 ευρώ και η έφεση – αν την υποβάλει – να έχει αναστέλλουσα δύναμη, ενώ σε περίπτωση που δεν πληρώσει την ποινή, θα εκτίσει επιπλέον έξι μήνες φυλάκισης.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο 25χρονος είχε κατηγορηθεί ότι στις 16 Ιουλίου 2020, ανάρτησε βίντεο με προσωπικές στιγμές που είχε με μια ανήλικη σε πορνογραφικού περιεχομένου ιστότοπο. Όπως είπε στο δικαστήριο η κοπέλα, είχε δεσμό με τον 25χρονο από το 2015 και πέρυσι αποφάσισε ότι ήθελε να χωρίσουν. «Έκτοτε ξεκίνησε ο εφιάλτης, καθώς ο δράστης είχε στην κατοχή του βίντεο με προσωπικές μας στιγμές, την οποία είχε διαβεβαιώσει ότι τα είχε για να θυμάται ο ίδιος και με διαβεβαίωσε ότι δεν θα τα έβλεπε κανείς. Επειδή τον αγαπούσα, του είχα “τυφλή” εμπιστοσύνη και εκείνος έλεγε ότι με αγαπάει», κατέθεσε η κοπέλα.

Όπως προέκυψε, ο νεαρός, για να την εκδικηθεί επειδή τον χώρισε, την απειλούσε ότι θα δημοσιοποιούσε δύο βίντεο που είχε στην κατοχή του και έλεγε ότι θα της καταστρέψει τη ζωή. Όντως, ο κατηγορούμενος, που δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο, έκανε ανάρτηση σε ιστότοπο πορνογραφικού περιεχομένου, ενώ της έστελνε μηνύματα από δύο ψεύτικα προφίλ ότι θα της καταστρέψει τη ζωή.

Η τότε ανήλικη, που εξήγησε ότι τα βίντεο είχαν τραβηχτεί όταν ήταν 16 και 17 ετών, έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και παρά τις συστάσεις στον 25χρονο, ο ίδιος φέρεται να ανέβασε τα δύο βίντεο στο site περισσότερες από μια φορές. Τελικά η ίδια έκανε μήνυση, βλέποντας ότι το θέμα πήρε δημοσιότητα.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Αναρρίχηση: Απολογία σε αθλήτρια για τα σεξιστικά πλάνα στο παγκόσμιο πρωτάθλημαΗφαίστειο στη Λα Πάλμα: Μέσα στα σπίτια η λάβα - 5.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί (vid-pics)Κροατία: Την βρήκε ψαράς σε απόκρημνα βράχια. Δεν θυμάται ποια είναι ούτε πώς βρέθηκε εκεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα