Βίντεο τρόμου μέσα από την πτήση της Singapore Airlines: Η στιγμή των φονικών αναταράξεων

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την αιματηρή πτήση SQ321 της Singapore Airlines από Λονδίνο για Σιγκαπούρη κατά τη διάρκεια της οποίας ένας επιβάτης έχασε τη ζωή του και δεκάδες άλλλοι τραυματίστηκαν όταν το αεροπλάνο έπεσε σε σφοδρές αναταράξεις.

Ενας άνδρας, Βρετανός 73 ετών, πέθανε και πιθανότατα υπέστη καρδιακή προσβολή, σύμφωνα με τις αρχές. Επτά άτομα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο αριθμός των επιβαινόντων -επιβατών και μελών πληρώματος- που

τραυματίστηκαν είναι πάνω από 50.

Βίντεο που κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνει τη στιγμή που το αεροσκάφος τραντάζεται βία. Μια αεροσυνοδός που στέκεται όρθια, εκτινάσσεται με ορμή προς τα πάνω, χτυπώντας με δύναμη το κεφάλι της στην οροφή της ατράκτου ενώ αντικείμενα από την καμπίνα εκσφενδονίζονται πάνω στους επιβάτες. Μια γυναίκα φαίνεται να κάνει τον σταυρό της και να προσεύχεται.

Aterrador este vuelo de Singapore Airlines de Londres a Bangkok que tuvo que ser desviado por las turbulencias que causaron un muerto y 30 heridos.

La única buena noticia es el aguante de estos aparatos. pic.twitter.com/YVRtFV75XT

— Cristina Carrizosa (@CCarrizosaC) May 21, 2024

Σε άλλο βίντεο αποτυπώνεται ένα βαθούλωμα στην οροφή του Boeing -πιθανότατα από το χτύπημα της αεροσυνοδού με το κεφάλι- καθώς και ζημιές στα ντουλάπια των χειραποσκευών.

Singapore airlines SQ-321 - London - Singapore

This is where the Captain announces of a diversion to Bangkok.

Note the indentation on the luggage bin.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο, Singapore Airlines,vinteo, Singapore Airlines