Βίαιο έγκλημα σε χωριό της Καβάλας: Νεκρή με πολλαπλά τραύματα βρέθηκε κτηνοτρόφος

.

Εγκληματική ενέργεια υποδεικνύει η ιατροδικαστική εξέταση σχετικά με τον θάνατο 68χρονης κτηνοτρόφου που βρέθηκε νεκρή με πολλαπλά τραύματα στο Ποδοχώρι του Δήμου Παγγαίου Καβάλας το απόγευμα της Παρασκευής.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, βρέθηκε νεκρή από τον ανιψιό της, αφού είχε περάσει η ώρα που συνήθιζε να επιστρέφει στο σπίτι από το ποιμνιοστάσιό της και η οικογένειά της ανησύχησε.Από τα αρχικά ευρήματα της αστυνομίας δεν προέκυψε εγκληματική ενέργεια, ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση

αποκάλυψε βαριές εσωτερικές κακώσεις, κάτι που υποδεικνύει εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το ThessToday, δεύτερη αυτοψία στο μαντρί πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής ώστε να εξετάσει τον τόπο του εγκλήματος. Με την αστυνομία να θεωρεί την εγκληματική ενέργεια ως το επικρατέστερο σενάριο, οι έρευνες εστιάζουν ακόμη και σε συγγενικά πρόσωπα.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Παπούτσια μέσα στο σπίτι: Αδιόρατοι κίνδυνοι που ούτε μπορούσαμε να φανταστούμεΒρετανία: «Το Brexit έχει αποτύχει» λέει τώρα ο Φάρατζ, ο πρωτεργάτης της εξόδου από την Ε.Ε.Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση του Ερντογάν: Τα νέα πρόσωπα και η διαφαινόμενη «στροφή»
Keywords
Τυχαία Θέματα