Τρεφόταν με το γάλα της και σκεπαζόταν με λάσπες για να επιβιώσει σε δάσος της Νέας Ζηλανδίας

Μια 29χρονη γυναίκα από τη Νέα Ζηλανδία κατάφερε να επιβιώσει στο δάσος για 24 ώρες πίνοντας το δικό της γάλα και καλύπτοντας το σώμα της με λάσπη για να ζεσταθεί.

Η Susan O'Brien, μητέρα δύο παιδιών, είχε πάρει είχε ακολουθήσει ένα λάθος μονοπάτι κατά την διάρκεια ενός αγώνα δρόμου στο δασικό πάρκο Rimutaka, με αποτέλεσμα να περάσει ατελείωτες ώρες μόνη στο δάσος. Μαζί της είχε δύο λίτρα νερό και μια μπάρα δημητριακών, επομένως, προκειμένου να τραφεί, έπινε το μητρικό της γάλα. Για να αντέξει το κρύο, έσκαβε λάκκους,
κρυβόταν μέσα και καλυπτόταν με λάσπη.

Οι αρχές ξεκίνησαν να την αναζητούν το πρωί της Κυριακής, όταν ο αγώνας έληξε και εκείνη δεν είχε φτάσει στο σημείο τερματισμού. Τελικά, η O'Brien διασώθηκε την Δευτέρα στις 11.30 το πρωί και ενώθηκε ξανά με την οικογένειά της. Σύμφωνα με το BBC, το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις επέστρεψε σπίτι της ήταν να θηλάσει το οκτώ μηνών μωρό της.

Πηγή: BBC

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα