Τραυματισμός 16χρονου: Πώς περιέγραψε τα γεγονότα ο αστυνομικός που πυροβόλησε

.

Τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν στην Παλιά Συμμαχική Οδό, στη Θεσσαλονίκη, που οδήγησαν στον βαρύτατο τραυματισμό του 16χρονου, έχει δώσει στους συναδέλφους του ο αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ο οποίος πυροβόλησε τον ανήλικο οδηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υποστήριξε ότι έβγαλε το όπλο από τη θήκη και πυροβόλησε δύο φορές, ενώ η μοτοσυκλέτα ήταν εν κινήσει.

″Μια φορά στον αέρα και μια φορά στο αγροτικό όχημα χαμηλά. Δεν μπορούσα να στοχεύσω με ακρίβεια επειδή κρατούσα το όπλο

με το ένα μου χέρι. Όταν πυροβόλησα είχα απόσταση τουλάχιστον 10 μέτρα από το αγροτικό και ήμουν περίπου στο ύψος των γραμμών” είπε ο 28χρονος αστυνομικός και επιχείρησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ”Στο σημείο αυτό ο δρόμος έχει μια μικρή ανηφορική κλίση και είναι λίγο ανώμαλος διότι από εκεί περνούν μεγάλα φορτηγά και έτσι έχουν δημιουργηθεί ανωμαλίες στο οδόστρωμα”.

Αύριο αναμένεται να απολογηθεί στον αρμόδιο ανακριτή.

.ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΚούγιας για πυροβολισμό 16χρονου: «Προκύπτει χωρίς ενδοιασμό ότι ο αστυνομικός είναι αθώος»Καταυλισμοί Ρομά: Αστυνομική επιχείρηση με υψηλό βαθμό δυσκολίαςΟικονόμου: Την υπόθεση του 16χρονου διερευνά η Δικαιοσύνη. Ζητάω από όλους ψυχραιμία και σύνεση
Keywords
Τυχαία Θέματα