Τουρκία: Καραμπόλα επτά οχημάτων με 11 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 57 τραυματίσθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη βορειοδυτική Τουρκία στο οποίο ενεπλάκησαν επτά οχήματα.

Sakarya'da zincirleme kaza: 11 ölü, 57 yaralı

Sakarya'da, Kuzey Marmara Otoyolu'nda, yoğun sis nedeniyle 3’ü yolcu otobüsü, 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 11 kişi öldü, 57 kişi yaralandı. pic.twitter.com/qp57CEyDbI

— Haber Report (@HaberReport) December 28, 2023

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στα οχήματα ήταν τρία λεωφορεία

και ένα φορτηγό με το συμβάν να λαμβάνει χώρα στον αυτοκινητόδρομο Βόρειου Μαρμαρά κοντά στη συνοικία Νταγκντιμπί της επαρχίας του Σαγγάριου, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί, σύμφωνα με το Anadolu. Το ιδιωτικό ειδησεογραφικό κανάλι NTV μετέδωσε πως η περιοχή ήταν καλυμμένη με πυκνή ομίχλη και η ορατότητα ήταν χαμηλή.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 7 aracın karıştığı kazada 11 kişi öldü, 57 kişi yaralandı.

Olay yerine jandarma, sağlık, itfaiye, AFAD ve Karayolları ekipleri sevk edildi. pic.twitter.com/cr1QBstoJq

Sabah (@sabah) December 28, 2023

Ο κυβερνήτης της επαρχίας του Σαγγάριου δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι οι 57 άνθρωποι που τραυματίσθηκαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

(Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ)

Related...Aγιοι Ανάργυροι: Αυτοκίνητο εκτόξευσε πεζό και μπήκε μέσα σε μαγαζί (Βίντεο)Ανείπωτη τραγωδία στα Βριλήσσια: Νεκροί 18χρονος και 17χρονη σε τροχαίο
Keywords
Τυχαία Θέματα