Τουρκία: Εκρήξεις και φωτιές σε αγωγούς φυσικού αερίου μετά το σεισμό των 7,8 Ρίχτερ

Oil rig platform in twilight. Super Hi-Resolution.

Ανησυχία προκαλούν οι διαρροές φυσικού αερίου στους αγωγούς που περνούν από την τουρκική επαρχία Χατάι, που προκλήθηκαν μετά τον ισχυρό σεισμό των 7,8 ρίχτερ που έπληξε την ανατολική Τουρκία στα σύνορα με τη Συρία.

Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά σε δύο σημεία στον αγωγό, ο οποίος διέρχεται από το χωριό Topboğazı, σε απόσταση 3 χιλιομέτρων μεταξύ τους.

Οι εκρήξεις συνεχίζονται

ενώ οι πυρκαγιές δεν εχουν σβησει ακόμη.

Η Botas, η κρατική εταιρεία αγωγών αργού πετρελαίου και φυσικού αερίου της Τουρκίας, είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι ο καταστροφικός σεισμός δεν προκάλεσε ζημιά στο έργο των πετρελαιαγωγών, αλλά ως προληπτικό μέτρο αποφασίστηκε τη διακοπή της παροχής φυσικού αερίου στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του Hatay, που βρίσκεται κοντά στο επίκεντρο του σεισμού.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΤρομακτικός σεισμός 7,8 R σε Τουρκία-Συρία, εκατοντάδες νεκροί, εικόνες πανικού και απελπισίαςΤουρκία - σεισμός: Βίντεο με κτίρια να καταρρέουν on camera και εγκλωβισμένοι στα συντρίμμιαΛέκκας για σεισμό σε Τουρκία:Άγνωστο αν ήταν ο κύριος.Το ρήγμα που αρχίζει από τη Νεκρά Θάλασσα
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τουρκία, Εκκρήξεις, 74 Ρίχτερ,tourkia, ekkrixeis, 74 richter