Του ζήτησε συγνώμη για το bullying έπειτα από 20 χρόνια

Ο Chad Michael Morissette, σχεδιαστής στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, ξαφνιάστηκε όταν δέχθηκε μήνυμα στο Facebook από έναν εκ των νταήδων που του έκαναν τη ζωή κόλαση στο σχολείο πριν από 20 χρόνια.

Σύμφωνα με τον Morissette ο άνδρας ο οποίος έστειλε το μήνυμα εξηγούσε πως η κόρη του τού έκανε ερωτήσεις για το bullying και αυτό ήταν που τον ώθησε να ζητήσει συγνώμη.

Ο Chad ανάρτησε στο Facebook μέρος
του μηνύματος που έλαβε από τον άλλοτε διώκτη του.

«Γειά σου Chad, πρόσφατα συζητούσα με τη 10χρονη κόρη μου σχετικά με το bullying και με ρώτησε εάν είχα κάνει και εγώ κάτι ανάλογο με αποτέλεσμα να βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να πω «ναι». Αυτό που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το πόσο άθλια σου είχα φερθεί όταν ήμασταν στο γυμνάσιο και θέλω να σου ζητήσω συγνώμη. Εάν ζούσαμε στην ίδια πολιτεία θα σε έβρισκα και θα σου ζητούσα αυτοπροσώπως συγνώμη. Βέβαια δεν ξέρω εάν θυμάσαι αλλά εγώ δεν έχω ξεχάσει και γι΄αυτό λυπάμαι».

Ο Morissette δήλωσε πως συγκινήθηκε από αυτή τη χειρονομία και απάντησε: «Συγκινήθηκα. Δέχομαι τη συγνώμη σου. Σε αυτά τα 20 χρόνια είσαι ο μόνος που απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του απέναντί μου. Ελπίζω να πεις περήφανα στην κόρη σου για το γεγονός ότι μου ζήτησες συγνώμη. Είμαστε εντάξει μεταξύ μας, είναι απίστευτο τι μπορούν να μας κάνουν τα παιδιά και το πέρασμα των χρόνων, έτσι δεν είναι; Σε ευχαριστώ και πάλι και ελπίζω να μάχεσαι ενάντια στο bullying κάθε φορά που θα το συναντάς».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα