Το τραγούδι της Georgia: Ένας ύμνος αφιερωμένος σε τρίχρονο κοριτσάκι που έδωσε ζωή με τον θάνατό της

Όταν η 3χρονη Georgia Fieldsend κατέρρευσε σε μια παραλία στην Αίγυπτο όπου είχε πάει με την οικογένειά της τα Χριστούγεννα του 2013, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως λίγες μέρες μετά θα είχε φύγει από την ζωή.

Η Georgia έπαιζε στην παραλία με την οικογένειά της και έδειχνε υγιέστατη, όταν ξαφνικά έπεσε στην άμμο. Μετά την κατάρρευσή της, οι γονείς της πήραν αμέσως ένα ταξί προς στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Κατά την μεταφορά της η μητέρα της της έκανε τεχνητή αναπνοή, καθώς έβλεπε πως το τρίχρονο κορίτσι δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Μόλις όμως έφτασαν στο νοσοκομείο, δεν της χορηγήθηκε άμεσα οξυγόνο και ένας γιατρός τους καθησύχασε λέγοντας πως η μικρή ήταν καλά και κοιμόταν.

Σύντομα όμως ένας άλλος γιατρός παρενέβη, διαπιστώνοντας πως το τρίχρονο κοριτσάκι είχε σχηματίσει αιμάτωμα στον εγκέφαλο, μετά από ένα ανεύρυσμα. Οι γονείς της Georgia κανόνισαν άμεσα την αερομεταφορά της στο Νοσοκομείο King’s College του Λονδίνου, όπου οι γιατροί της ανακοίνωσαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο και πως η κόρη τους ζούσε με μηχανική υποστήριξη.

Ο James και η Ilse Fieldsend τελικά κατάφεραν να μετριάσουν τον πόνο τους και να πάρουν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της, χαρίζοντας την ζωή σε δύο ανθρώπους και δίνοντας την δυνατότητα σε άλλους δύο νέους να δουν με τα γαλάζια μάτια της.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως φίλοι της οικογένειας ηχογράφησαν το «Τραγούδι της Georgia», το οποίο κυκλοφόρησε χθες, Κυριακή, ημέρα που το κορίτσι θα γινόταν κανονικά πέντε ετών. Το τραγούδι μπορεί να το αγοράσει κανείς μέσω διαδικτύου και, σύμφωνα με την μητέρα του κοριτσιού, στόχος είναι να μείνει η Georgia ζωντανή.

Όπως αναφέρει η ίδια στην Daily Mail, η ίδια αντέχει τον πόνο ακούγοντας τους ηχογραφημένους χτύπους της καρδιάς της μικρής κάθε βράδυ και γνωρίζοντας πως άλλοι άνθρωποι σώθηκαν χάρη στην ίδια. Μια φωτογραφία ενός χαμογελαστού αγοριού που σώθηκε κατά αυτό τον τρόπο δίνει δύναμη στους γονείς της Georgia.

Πηγή: Daily Mail

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα