Το «τανκ - νεκροφόρα» για βετεράνους του πολέμου: Η πρωτότυπη ιδέα για το ταξίδι στην τελευταία τους κατοικία

Η αλήθεια είναι ότι και μόνο που μπορεί να πέσουμε πάνω της ενώ προχωράμε στο δρόμο, μας πιάνει κάπως. Ο λόγος; Για τη νεκροφόρα, που πιθανώς μεταφέρει κάποιον συνάνθρωπό μας στην τελευταία του κατοικία.

Πώς θα σας φαινόταν όμως εάν συναντούσατε μία «νεκροφόρα – τανκ»; Και όμως, όπως μεταδίδει η Mirror ο Νικ Μιντ, χρειάστηκε έξι μήνες δουλειάς προκειμένου να μετατρέψει ένα τανκ τύπου FV432 , σε νεκροφόρα για όσους βετεράνους του πολέμου επιθυμούσαν να μεταβούν στην τελευταία τους κατοικία με αυτόν τον τρόπο.

Ο 54χρονος
χρειάστηκε γύρω στις 3.000 λίρες Αγγλίας γι αυτόν τον σκοπό. «Είναι ένα γραφικό βρετανικό όχημα του στρατού που έχει χρησιμοποιηθεί στο Ιράκ και το Αφγανιστάν», δήλωσε ο ίδιος.

Όπως ανέφερε, η ιδέα του γεννήθηκε επειδή ο ίδιος θα ήθελε το ταξίδι του στην τελευταία κατοικία να γίνει μέσα σε τανκ.

Όταν όμως ανακάλυψε ότι ο 70χρονος εκπαιδευτής του θα πέθαινε σύντομα, επιτάχυνε το έργο του προκειμένου να προλάβει την κηδεία.

Ήδη μέχρι στιγμής η εταιρία που έχει συστήσει έχει κάνει έξι κηδείες στρατιωτικών, κάθε μία από τις οποίες κοστίζει γύρω στις 1.500 λίρες Αγγλίας, δηλαδή περί τα 2.044 ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα