Το signature στυλ της Τζιλ Μπάιντεν

Η πρώην δεύτερη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών (επί θητείας Μπάρακ Ομπάμα) και πιθανότητα πρώτη μετά τις φετινές αμερικανικές εκλογές, Τζιλ Μπάιντεν, σύζυγος του υποψηφίου των Δημοκρατικών για την Προεδρία των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, έχει βρεθεί στο επίκεντρο του δημόσιου ενδιαφέροντος εδώ και δεκαετίες - είτε πρόκειται για προεκλογικές εκστρατείες, είτε αγκαλιάζοντας την Μισέλ Ομπάμα (όταν το να αγκαλιάζεσαι ήταν ασφαλές). Κατά την διάρκεια όλων αυτών

των δημοσίων εμφανίσεων, διατήρησε αυτό που λέμε signature στυλ. Κλασσικές επιλογές σε φωτεινά, λαμπερά χρώματα με έξυπνα αξεσουάρ και τόσα πολλά ενδιαφέροντα παπούτσια - από ψηλές μέχρι το γόνατο μπότες στην τελετή ορκωμοσίας του Ομπάμα ως τα πανύψηλα, ηλεκτρικά μπλε, σανδάλια που φόρεσε στην τηλεοπτική της εμφάνιση με τον σύζυγό της στο «Late Night with Seth Meyers».

Ιδού:

... και μια σύγκριση με την Μελάνια Τραμπ

Το Twitter θυμήθηκε μια στιλιστική στιγμή της Μελάνια Τραμπ που συζητήθηκε όσο καμία άλλη ως κακή και ατυχής και την σύγκρινε με μια εμφάνιση της Τζιλ Μπάιντεν.

Συγκεκριμένα, τον γύρο του κόσμου είχε κάνει το 2018 η φωτογραφία με το χακί μπουφάν της Μελάνια, που έγραφε στην πλάτη «I really don’t care, do you?» («Δεν με νοιάζει, εσάς;») όταν είχε επισκεφθεί ένα κέντρο κράτησης μεταναστών.

Αντίθετα, η Τζιλ Μπάιντεν, όταν βρέθηκε πέρυσι σε προεκλογική συγκέντρωση του συζύγου της, επέλεξε ένα μαύρο σακάκι που έγραφε στο πίσω μέρος του «Love».

Η φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους:

Jill Biden cares, do you? pic.twitter.com/8f7lSw5rmR

— Matt McDermott (@mattmfm) August 19, 2020ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Τζο Μπάιντεν για 28η Οκτωβρίου: «Οι Ελληνες ενέπνευσαν τον ελεύθερο κόσμο» Πέντε φορές που πρώτες κυρίες των ΗΠΑ φόρεσαν οικονομικά σύνολα Μισέλ Ομπάμα για Φλόιντ: Με εξουθενώνει η θλίψη που φαίνεται να μην έχει τέλος
Keywords
Τυχαία Θέματα