Το σεξουαλικό σκάνδαλο που καίει τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

Σε ένα σοβαρό σεξουαλικό σκάνδαλο εμπλέκεται το Παλάτι του Μπάκινγχαμ. Πιο συγκεκριμένα ο Πρίγκιπας Άντριου κατηγορείται σε μια σειρά εγγράφων που κατατέθηκαν σε δικαστήριο της Φλόριντα των Hνωμένων Πολιτειών από μια γυναίκα που λέει ότι εξαναγκάστηκε να κάνει σεξ μαζί του όταν ήταν ακόμα ανήλικη.

Σύμφωνα με τη γυναίκα (που δεν έχει ακόμα ονομαστεί επισήμως, αλλά είναι κατά πάσα πιθανότητα η 30χρονη Virginia Roberts που μένει πλέον στην Καλιφόρνια) κακοποιήθηκε σεξουαλικά από το 1999 μέχρι το 2002 από τον τραπεζίτη Jeffrey Epstein , ο οποίος τη «δάνειζε» στους πλούσιους, ισχυρούς φίλους του, συμπεριλαμβανομένου και του Πρίγκιπα Άντριου. Σύμφωνα με τη γυναίκα, ο Epstein και η τότε σύντροφος του Ghislaine Maxwell, την είχαν μεταρέψει σε «σεξουαλική σκλάβα» και την ανάγκαζαν να κάνει σεξ με τον Άντριου, και μετά να τους διηγείται τι ακριβώς τους είχε συμβεί.

O Jeffrey Epstein

Η υπόθεση είναι παλιά και ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη : Ο Epstein παραδέχθηκε ενοχή για σεξ με ανήλικα κορίτσια το 2007, σε μια ιδιαίτερα πολύκροτη υπόθεση – κατηγορήθηκε από πολλές γυναίκες που είχαν σχέσεις μαζί του όταν ήταν ακόμα ανήλικες αλλά μπήκε στη φυλακή μόνο για 13 μήνες- ποινή που θεωρήθηκε ευρέως πολύ ελαστική για κάποιον που είχε κατηγορηθεί για σεξ με 12χρονα και 14χρονα κοριτσάκια. Ήδη τότε το Μπάκινγχαμ είχε έρθει σε δύσκολη θέση από την φιλία του Πρίγκιπα Άντριου με τον Epstein.

Oι καινούργιες κατηγορίες εμπλέκουν ευθέως και τον Πρίγκιπα Άντριου. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον Άντριου σε πάρτυ στο Λονδίνο, στη Νέα- Υόρκη και στην Καραϊβική. Η γυναίκα δεν κατηγορεί μόνο τον Πρίγκιπα Άντριου αλλά και τον Alan Dershowitz, καθηγητή Νομικής στο Πανεπιστήμιο του Xάρβαρντ.

Ο Dershowitz ισχυρίζεται ότι δεν την έχει γνωρίσει ποτέ, αλλά και ότι δεν έχει κάνει ποτέ σεξ με ανήλικο ενώ το Παλάτι του Μπάκιγχαμ βγήκε η εξής δήλωση : « Αυτή η υπόθεση σχετίζεται με μια μακρόχρονη και συνεχιζόμενη δίκη στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την οποίο ο Πρίγκιπας Άντριου δεν έχει καμία σχέση. Ως εκ τούτου δεν θα σχολιάσουμε αναλυτικά αυτές τις κατηγορίες. Ωστόσο , για την αποφυγή αμφιβολιών , οποιοσδήποτε υπαινιγμός για απρεπή συμπεριφορά με ανήλικους είναι κατηγορηματικά αναληθής».

Aυτό το ποστ βασίστηκε στο κείμενο Prince Andrew Accused Of Underage Sex In US Lawsuit που δημοσιεύτηκε στη Huffington Post UK
Keywords
Τυχαία Θέματα