Το ποτό που θα πίνουμε φέτος το καλοκαίρι δεν έχει κανόνες στην απόλαυση

Μια από τις αγαπημένες μας συνήθειες κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι η προετοιμασία για το καλοκαίρι, και όχι δεν εννοούμε αυτή του summer body. Εννοούμε τις λίστες που σκαρφίζεται ο καθένας μας με όλα τα πράγματα που θέλει να κάνει μόλις “ανοίξει ο καιρός”. Να δοκιμάσουμε π.χ νέες γεύσεις gelato, να φάμε σπιτικό brunch με την παρέα μας στη βεράντα, να λιαστούμε στην παραλία μια Κυριακή, αλλά κυρίως

να επισκεφτούμε μαγαζιά, με όμορφες ταράτσες και αυλές, για να απολαύσουμε δροσιστικά ποτά, που όταν τα ανακατεύεις ακούς το γαργαλητό του πάγου με το καλαμάκι.

Και επειδή ο χειμώνας που πέρασε ήταν γεμάτος πολλούς κανόνες, “πρέπει” και “μη”, η προετοιμασία για το φετινό καλοκαίρι μοιάζει περισσότερο με απελευθέρωση από ό,τι μας καταπιέζει.

Για αυτό και όταν μάθαμε ότι υπάρχει εκεί έξω ένα ποτό που δεν έχει κανόνες στην απόλαυσή του, δεν γινόταν να μην το ψάξουμε περισσότερο. Ο λόγος για το Crodino, το Νο1 μη-αλκοολούχο aperitivo στην Ιταλία*, το οποίο έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο τι επιλέγεις να πιεις είτε όταν είσαι στο bar, είτε όταν είσαι σπίτι με παρέα και θέλετε να χαλαρώσετε.

Ναι, καλά διάβασες. Μη-αλκοολούχο. Είπαμε, η προετοιμασία για το καλοκαίρι δεν έχει κανόνες, ταμπέλες και “πρέπει”, έχει χαλάρωση, πραγματική απόλαυση σε ό,τι κάνεις και νέες εμπειρίες. Όλα αυτά θα τα συναντήσεις στο Crodino, ένα ποτό (γιατί ναι, ποτό είναι και ας είναι μη-αλκοολούχο) που δημιουργείται από το 1965 με την έγχυση μπαχαρικών, ριζών και βοτάνων κορυφαίας ποιότητας, και έχει ασυναγώνιστα πλούσια γεύση, αρώματα εσπεριδοειδών και βοτάνων, νότες πορτοκαλιού και δροσιστικές φυσαλίδες.

Είναι το ποτό που θα βιώσεις μαζί του την απόλυτη aperitivo στιγμή, εκείνη τη στιγμή δηλαδή που θέλεις να τη μοιραστείς στο bar με αγαπημένους σου ανθρώπους, που θα σε “φορτίσουν” με θετική ενέργεια και θα σε κάνουν να γελάσεις αλλά ακόμα και εκείνη τη στιγμή που θέλεις να την απολαύσεις στην ηρεμία του σπιτιού σου με την παρέα σου.

Ο μόνος κανόνας που έχει το Crodino, είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες στο πώς το απολαμβάνεις, εμείς μπορούμε μόνο να προτείνουμε εκτός από το κλασσικό σερβίρισμά του (με πάγο και μια φέτα πορτοκάλι) να δοκιμάσεις να το συνοδεύσεις με ένα πλατώ με τυράκια (ποιος δεν αγαπάει τα τυράκια). Έτσι θα καταφέρεις να νιώσεις *λίγο* πιο έντονα το rituale Italiano, και η ζωή θα είναι ένα τσικ πιο κοντά σε μια βόλτα την ώρα που το ηλιοβασίλεμα τρυπώνει στα σοκάκια της Ιταλίας.

Σχετικά με το Crodino

Η Ιταλία είναι το σπίτι μας.

Ο κόσμος είναι το μέρος που ζούμε.
Αυθεντικά Ιταλικό, το Crodino δημιουργήθηκε το 1965 σε μια μικρή πόλη της βόρειας Ιταλίας, από έναν ντόπιο επιχειρηματία και έναν βοτανολόγο. Μαζί διευρεύνησαν διαφορετικούς συνδυασμούς γεύσεων για να καταλήξουν στην τελική συνταγή, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ένα μοναδικό ποτό με συνδυασμό γλυκιάς και πικρής γεύσης που αναδεικνύεται μέσα από την πλούσια φυσαλίδα του.

Το Crodino έχει γίνει μέρος της ιταλικής κουλτούρας και έχει αγαπηθεί εξαιτίας της μοναδικής του γεύσης και πρωτότυπης συνταγής, που δεν έχει αλλάξει ποτέ.

#Crodino #CrodinoTime #Aperitif

Instagram

Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα