Το «Πεδίο με τις Σημαίες» κοσμεί το Καπιτώλιο αναμένοντας την ορκωμοσία Μπάιντεν

Η μέρα για την ορκωμοσία του 46ου Πρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών έφτασε. Μόνο που αυτή την φορά θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ το Καπιτώλιο και οι περιβάλλοντες χώροι θα θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη καθώς θα είναι γεμάτοι από άντρες της εθνοφρουράς για τον φόβο επεισοδίων από υποστηρικτές του απερχόμενου προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Σχεδόν 200.000 σημαίες θα καλύπτουν τον χώρο του «Νάσιοναλ Μολ», του εθνικού πάρκου της Ουάσιγκτον, που βρίσκεται μεταξύ του Μνημείου Λίνκλολν και του Καπιτωλίου, προς τιμήν των 400.000 νεκρών

στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον κορονοϊό, αλλά και όσων δεν θα μπορούν να παραστούν στην ορκομωσία.

Τα παρτέρια με τις σημαίες φωταγωγήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας από 56 πυλώνες φωτός, με κάθε έναν απο αυτούς να εκπροσωπεί και μία πολιτεία.

Το μήνυμα που θα απευθύνει ο Τζο Μπάιντεν στην ομιλία του κατά την ορκωμοσία θα ακολουθήσει το πνεύμα της προεκλογικής του καμπάνιας για «Ενωμένη Αμερική» (America United), καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες βιώνουν την πιο διχαστική περίοδο της σύγχρονης ιστορίας τους.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ «Celebrating America»: Ο Τομ Χανκς παρουσιαστής ειδικής εκπομπής για την ορκωμοσία Μπάιντεν Η Lady Gaga θα τραγουδήσει τον αμερικάνικο ύμνο κι η JLo θα δώσει παράσταση στην ορκομωσία Μπάιντεν Η τελευταία πτήση του Τραμπ ως πρόεδρος των ΗΠΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα