Το μυθικό σπίτι που μας μεταφέρει στο σύμπαν του Χάρι Πότερ

Εχει οκτώ υπνοδωμάτια, δέκα κρεβάτια, πέντε λουτρά και μπορεί να φιλοξενήσει ως και 20 άτομα... Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι δίνει τη δυνατότητα σε όσους την επισκεφθούν να ζήσουν μια αξέχαστη Χάρι Πότερ εμπειρία.

Ο λόγος για το airbnb Wizard’s Way με θέμα «Χάρι Πότερ» που ετοίμασε η Loma Homes, σε απόσταση 30 μόλις λεπτών από το The Wizarding World of Harry Potter στο θέρετρο Γιουνιβέρσαλ του Ορλάντο.

Πασχαλινά αυγά

είναι κρυμμένα στις πιο απίθανες γωνιές του σπιτιού, καθώς επίσης και κροτίδες, ενώ άλλα εφέ και δραστηριότητες επιστρατεύονται επίσης για να φέρουν τους ήρωες της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ένα βήμα πιο κοντά στο παρόν Η βίλα έχει συνολικό εμβαδόν 372 τετραγωνικά μέτρα.

Μεταξύ των δωματίων που υποδέχονται τους επισκέπτες είναι τα: House Slytherin και House Gryffindor. Και το κόστος ενοικίασης: 305 δολάρια (270,47 ευρώ) ημερησίως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Loma Homes (@lomahomes) στις 30 Μάι, 2020 στις 11:01 πμ PDT

Με πληροφορίες από: Insider.com

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό μέρος που έγραψε τον «Χάρι Πότερ» Ο Ρούπερτ Γκριντ έγινε για πρώτη φορά πατέρας Χάρι Πότερ: Πέντε πρωταγωνιστές φωτογραφίζονται μαζί για Καλά Χριστούγεννα
Keywords
Τυχαία Θέματα