Το εντυπωσιακό The Island Concept Boutique Hotel στην Κρήτη

Μπορεί η τουριστική σεζόν να ξεκίνησε δειλά δειλά, με τα περισσότερα ξενοδοχεία κλειστά, τόσο σε πόλεις όσο και σε νησιά, εντούτοις δεν λείπουν και τα opening πρωτοεμφανίζομενων ξενοδοχείων.

Στην Κρήτη, ήδη από την 1η Ιουλίου, λειτουργεί από την Aria Hotels, την οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων, το παραθαλάσσιο θέρετρο

The Island Concept Boutique Hotel, το οποίο βρίσκεται σε μια καταπράσινη ιδιωτική χερσόνησο στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, έναν από τους πιο δημοφιλείς και μοναδικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Πρόκειται για μια επένδυση σε έκταση 6.000τ.μ., με διακριτική πολυτέλεια, σεβασμό στον αρχιτεκτονικό μινιμαλισμό των ελληνικών νησιών και εναρμονίζεται με τη φύση.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 15 δωμάτια και σουίτες, διαθέτει θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα με θέα το Κρητικό Πέλαγος, εστιατόριο, pool bar και boutique Spa.

Για τους πελάτες, έχουν σχεδιαστεί και αρκετές δράσεις, όπως πεζοπορία στο εντυπωσιακό φαράγγι του Ρίχτη, εξερεύνηση με τζιπ στο οροπέδιο του Λασιθίου και τον κόλπο του Μεραμβέλλου ή μια επίσκεψη στο εμβληματικό νησί της Σπιναλόγκας.

Για τη λειτουργία του The Island Concept Boutique Hotel, όπως και για το σύνολο του δικτύου της, η Aria έχει ακολουθήσει αυστηρά όλους τους απαραίτητους κανονισμούς ασφάλειας και υγιεινής, καθ’ υπόδειξη των αρμόδιων αρχών, διασφαλίζοντας μια ξέγνοιαστη εμπειρία φιλοξενίας για τους επισκέπτες.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ Ανοιξαν και τα Sofitel Athens Airport και Marriott στην Αθήνα Περισσότερες πτήσεις από Πολωνία προς Ελλάδα Πλήρως ανακαινισμένο άνοιξε και το Porto Sani στη Χαλκιδική
Keywords
Τυχαία Θέματα