Το έκανε όπως ο Μπέκαμ... Η γυναίκα που ντύθηκε αγόρι και τρέλανε άντρες ποδοσφαιριστές στις τρίπλες!

Το είδαμε στην ταινία «Κάντο όπως ο Μπέκαμ», τώρα το είδαμε και σε κανονικό γήπεδο. Πρωταγωνίστρια η 21χρονη επαγγελματίας Μπρέντα Πέρεζ, η οποία έχει ήδη παίξει στις κορυφαίες ομάδες γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα, Βαλένθια και Εσπανιόλ.

Μετά από ώρες ειδικού μακιγιάζ μεταμορφώθηκε σε άντρα με το όνομα στον «Ντάνι Πέρεζ» και με συνεργάτες τον διαιτητή και τον μάνατζερ της εμφανίστηκε σε φιλικό διπλό ερασιτεχνικών ομάδων, χωρίς να κινήσει υποψίες.

Όταν η 21χρονη αρχισε να παίζει μπάλα, οι άντρες αντίπαλοι της έμειναν με το στόμα ανοιχτό διότι τους τάραξε στις τρίπλες, τις πάσες
και τα γκολ.

Στο βίντεο φαίνεται ο αντίπαλος πάγκος αλλά και οι παίχτες που απορούν και τρίβουν τα μάτια τους, μέχρι που τελικά πριν από την εκτέλεση ενός φάουλ γίνεται η μεγάλη αποκάλυψη.

Η Πέρες βγάζει την περούκα, τη μάσκα από λάτεξ και τα γάντια αποκαλύπτοντας την πραγματική της ταυτότητα και άντρες ξαναμένουν με το στόμα ανοικτό.

Το συμβάν αυτό ήταν μέρος της καμπάνιας της ισπανικής τηλεόρασης που στόχο έχει να καταρρίψει τους αστικούς μύθους γύρω από το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Πηγή: Brenda Perez, Facebook

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα