Το Twitter απολύει το 8% του προσωπικού του

Μπορεί να θεωρείται ως ένα από τα πλέον δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υπάρχουν στον κόσμο, αλλά το Twitter φαίνεται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς, όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται να προχωρήσει σε απολύσεις 336 εργαζομένων- του 8% του συνολικού δυναμικού του, καθώς ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, Τζακ Ντόρσεϊ, προβαίνει σε κινήσεις με στόχο την ανάπτυξη της βάσης χρηστών του.

Οι απολύσεις θα λάβουν χώρα κυρίως στους τομείς μηχανικών και προϊόντων, και έρχονται μία εβδομάδα μετά την ανάληψη καθηκόντων διευθύνοντος
συμβούλου από τον Ντόρσεϊ.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Reuters, η μετοχή του Twitter, που στις 30 Ιουνίου απασχολούσε 4.100 εργαζομένους, σημείωσε άνοδο της τάξης του 6,7%, στα 30,68 δολάρια την Τρίτη.

Ο Ντόρσεϊ εξέφρασε, σε επιστολή του προς τους εργαζομένους, την άποψη ότι ο τομέας των μηχανικών θα είναι πιο ευέλικτος με μικρότερη ομάδα, ενώ παράλληλα εξακολουθεί να αποτελεί το μεγαλύτερο ποσοστό του δυναμικού της εταιρείας. «Η υπόλοιπη εταιρεία θα προσαρμοστεί παραλλήλως».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα