Το Netflix έρχεται για γυρίσματα στην Πάρο

Το Netflixθα κάνει γυρίσματα στην Πάρο για τη σειρά με τίτλο «One Day», τα επεισόδια της οποίας θα ανέβουν στην πλατφόρμα τους προσεχείς μήνες . Τα γυρίσματα στο κυκλαδίτικο νησί θα γίνουν από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου.

Η νέα σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μπεστ σέλερ βιβλίο του Ντέιβιντ Νίκολς που κυκλοφόρησε το 2009 και δύο χρόνια αργότερα έγινε ταινία με πρωταγωνίστρια την Αν Χάθαγουεϊ. Η ταινία έκανε εισπράξεις περίπου 60 εκατ. δολαρίων στο box office,

με την παραγωγή της να στοιχίζει μόλις 15 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τη Gazetta «είναι ένα δραματικό love story που αναμένεται να συγκινήσει. Τόσο αυτούς που έχουν διαβάσει το βιβλίο ή έχουν δει την ταινία, όσο κάθε άλλο χρήστη που θα του δώσει μια ευκαιρία στο Netflix».

 (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Δημοσίευμα του Deadline, αναφέρει ότι πρωταγωνίστρια στο «One Day», που αφηγείται την ιστορία της Έμα και του Ντέξτερ οι οποίοι γνωρίζονται τη νύχτα της αποφοίτησής τους, αλλά την επόμενη ημέρα καθένας πρέπει να πάρει τον δρόμο του, είναι ηΈλινορ Τόμλινσον, γνωστή από τη σειρά του BBC «Poldark» (2015 – 2019).

Το προηγούμενο διάστημα η Πάρος είχε φιλοξενήσει γυρίσματα γερμανικού ριάλιτι όπως και πολλά διαφημιστικά σποτ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ, Deadline 

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Και πάλι «Στα Μαχαίρια» με τον Ντάνιελ Κρεγκ: Το τρέιλερ του Glass Onion (με λίγο από Κάρμεν)Νέες ταινίες με Τζούλια Ρόμπερτς και Τζορτζ Κλούνεϊ, Φανί Αρντάν, Ζοσιάν ΜπαλασκόΦεστιβάλ Βενετίας: Η συγκίνηση της Άνα ντε Άρμας στην πρεμιέρα του «Blonde» και ο Μπραντ Πιτ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Netflix, Πάρο,Netflix, paro