Το «House Of The Dragon» θα έχει και δεύτερη σεζόν

Είναι επίσημο: τοHBO ανανέωσε το πρίκουελ του Game Of Thrones «House Of The Dragon» για δεύτερη σεζόν.

Η απόφαση ανακοινώθηκε μόλις λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της σειράς, την οποία όπως έγινε γνωστό παρακολούθησαν την περασμένη Κυριακή 21 Αυγούστου, 10 εκατ. θεατές, αριθμός – ρεκόρ για το HBO, καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη τηλεθέαση που έχει κάνει πρεμιέρα στην ιστορία του δικτύου -περίπου στο ίδιο επίπεδο με την πρεμιέρα της έκτης

σεζόν του Game of Thrones, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

Τις ημέρες που ακολούθησαν την πρεμιέρα, το νούμερο διπλασιάστηκε, καταγράφοντας μέχρι τώρα 20 εκατ. θεατές μόνο στις ΗΠΑ μέσα από πλατφόρμες on demand και στο HBO Max.

Δεν ήταν ωστόσο, μόνο η τηλεθέαση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αλλά και η θερμή υποδοχή τόσο από τους φαν του franchise GOT όσο και από τους κριτικούς.

Fire reigns. #HouseoftheDragon has been renewed for Season 2. pic.twitter.com/6CxhzC7SKv

House of the Dragon (@HouseofDragon) August 26, 2022

«Είμαστε παραπάνω από υπερήφανοι για όσα έχει καταφέρει ολόκληρη η ομάδα του House of the Dragonμε την πρώτη σεζόν», δήλωσε η Φραντσέσκα Όρσι, εκτελεστική αντιπρόεδρος προγραμματισμούτου HBO. «Το εκπληκτικό καστ και το συνεργείο μας ανέλαβαν μια τεράστια πρόκληση και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, παραδίδοντας μία σειρά που έχει ήδη καθιερωθεί ως τηλεοπτική παραγωγή που πρέπει να δείτε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον συν-δημιουργό και εκτελεστικό παραγωγό ΤζόρτζΡ.Ρ.Μάρτιν και τους συνδημιουργούς και showrunnerΡάιαν Κόνταλ και ΜιγκέλΣαπότσνικ που μας οδήγησαν σε αυτό το ταξίδι. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να δίνουμε πνοήστην επική ιστορία του Οίκου τωνΤαργκάριεν με τη δεύτερη σεζόν».

A close bond. pic.twitter.com/2eh74V1f1v

House of the Dragon (@HouseofDragon) August 23, 2022ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...«Law &Order»: Πρεμιέρα με το μεγαλύτερο σε διάρκεια επεισόδιο στην ιστορία της σειράςΟ Οδυσσέας στις θάλασσες του Νότου: Η άγνωστη ιστορία των Ελλήνων στον Νέο Κόσμο τον 16ο αιώναΣτο σφυρί η συλλογή έργων τέχνης αξίας ενός δισ. του Πολ Άλεν, συνιδρυτή της Microsoft
Keywords
Τυχαία Θέματα