Την ιαπωνική υπηκοότητα πήρε ο Γκοτζίλα

Την Ιαπωνική υπηκοότητα έλαβε με κάθε επισημότητα το πιο γνωστό τέρας στην ιστορία του κινηματογράφου. Ο Γκοζίλα αναγνωρίστηκε ως επίτιμος πολίτης του δημοτικού διαμερίσματος Σιντζούκου στο Τόκιο τον Απρίλιο.
Αντίγραφα του πιστοποιητικού διανεμήθηκαν σε δεκάδες οπαδούς του μεταλλαγμένου τέρατος που είχαν συγκεντρωθεί στη χώρο της τελετής.

Japanese region of Shinjuku awards Godzilla citizenship. http://t.co/4jiLX4yYD4 #9News pic.twitter.com/OcV8Hlpcej

Nine News Australia (@9NewsAUS) June 4, 2015

Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος Rocket News 24, ο οποίος δημοσιεύει ιαπωνικές ειδήσεις στα αγγλικά, στο πιστοποιητικό υπήρχαν τα στοιχεία του Γκοντζίλα όπως ημερομηνία γέννησης (9 Απριλίου 1954, όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία του Γκοτζίλα).

ゴジラの住民票もらってきたー!3000枚限定だって! pic.twitter.com/Q8gFC35rXg

— ほりゆーこ@酔っこら処 (@dybastar) May 29, 2015

Επίσης στο πιστοποιητικό υπάρχει και η αιτιολογία για την τιμή που έγινε στο μέχρι σήμερα αδικημένο τέρας.
Ο Γκοτζίλα ανακηρύχθηκε πρέσβης του τουρισμού της πόλης στόχος του να προσελκύει τουρίστες απ΄όλο τον κόσμο.

Σημειώνεται ότι το τέρας – πρέσβης έχει επισκεφθεί (κινηματογραφικά) το Σιντζούκου τρεις φορές. Η πρώτη ήταν στην ταινία Γκοτζίλα το 1984, η δεύτερη ήταν το 1991 στην ταινία Godzilla vs. King Ghidorah και η τρίτη το 1999 στην ταινία Godzilla 2000 Millennium.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα