Θρήνος στη ποδηλασία: Νεκρός ο Τζίνο Μάντερ μετά από πτώση σε χαράδρα στον Γύρο Ελβετίας

Σοκ στην παγκόσμια ποδηλασία με τον θάνατο του Ελβετού ποδηλάτη Τζίνο Μάντερ μετά από ατύχημα στο χθεσινό (15/6) πέμπτο ετάπ του Γύρου Ελβετίας.

 Ο 26χρονος ποδηλάτης της Bahrain Victorious συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα με τον Αμερικανό αναβάτη Μάγκνους Σέφιλντ, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει σε χαράδρα, όπου τραυματίστηκε σοβαρά, αναφέρει το CNN.

«Την Παρασκευή 16 Ιουνίου,

μετά από μια πολύ σοβαρή σύγκρουση κατά τη διάρκεια του πέμπτου επάτ του Γύρου Ελβετίας, ο Τζίνο έχασε τη μάχη για να ανακάμψει από τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη», ανέφερε σε δήλωσή του η Bahrain Victorious.

Μετά από μεγάλη επιχείρηση κατάφεραν να τον περισυλλέξουν και να τον οδηγήσουν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, όμως όπως έγινε γνωστό, σήμερα (16/6) άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Μάγκνους Σέφιλντ που τρέχει για την UCI WorldTeam Ineos Grenadiers, παρέμεινε στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της νύχτας την Πέμπτη για παρακολούθηση αφού υπέστη διάσειση από τη σύγκρουση.

Related...Σοκ στη ποδηλασία: Νεκρή η 19χρονη Εστέλα Ντομίνγκες κατά τη διάρκεια προπόνησης, την παρέσυρε φορτηγόΤα τεράστια οφέλη της ποδηλασίας στην σωματική και ψυχική υγείαΠέθανε 23χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης στην ποδηλασία
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θρήνος, Νεκρός, Τζίνο Μάντερ, Γύρο Ελβετίας,thrinos, nekros, tzino manter, gyro elvetias