Θεσσαλονίκη: Φωτιά στο κτίριο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου στην Αριστοτέλους

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε πριν τις 3 το μεσημέρι στο κτίριο όπου στεγάζεται το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, επί της οδού Αριστοτέλους 27 στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα

με πληροφορίες, δύο άνδρες ηλικίας 20 και 35 ετών νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». 

Πληροφορίες του grtimes.gr, αναφέρουν ότι στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται συνολικά 6 άτομα, ενώ ακόμη τρία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Δημήτριος» με ελαφριά αναπνευστικά προβλήματα.

Στο σημείο επιχείρησαν δώδεκα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με σαράντα πυροσβέστες. Η φωτιά ξεκίνησε μάλλον από κλιματιστικό μηχάνημα στον πρώτο όροφο του κτιρίου το οποίο εξερράγη και έπεσε σε παλέτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες 44 είναι συνολικά τα άτομα που απεγκλωβίστηκαν, ενώ προληπτικά. εκκενώθηκε διπλανό κτίριο στο οποίο βρίσκονταν περίπου 30 μαθητές.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Στην περιοχή μετέβησαν ασθενοφόρα του ΕΚΑβ που μετέφεραν άτομα τα οποία αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα.

Πηγή: ertnews, grtimes.gr

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΕκρηξη σε κρεοπωλείο-μίνι μάρκετ στο κέντρο της Αθήνας, ένας σοβαρά τραυματίαςΠΟΥ: H ευλογιά των πιθήκων μπορεί να περιοριστεί εάν ενεργήσουμε άμεσαΚορονοϊός: 3.727 νέα κρούσματα και 14 νεκροί το τελευταίο 24ωρο
Keywords
Τυχαία Θέματα