Θεσσαλονίκη: Εικόνες από την μαθητική παρέλαση στο κέντρο της πόλης για την 28η Οκτωβρίου

Το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε η μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην Τσιμισκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρουσία μελών της κυβέρνησης και λοιπών Αρχών στην εξέδρα.

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η παρέλαση, έγινε κατάθεση στεφάνων από μαθητές στο Ηρώο του Γ′ Σώματος Στρατού. Πρόκειται για την δεύτερη ημέρα των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη για τον πολιούχο Αγιο Δημήτριο και την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Μαθητική Παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην
Θεσσαλονίκη ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ /EUROKINISSI Μαθητική Παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/EUROKINISSI Μαθητική Παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/EUROKINISSI Μαθητική Παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ Μαθητική Παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/EUROKINISSI Μαθητική Παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/EUROKINISSI Μαθητική Παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/EUROKINISSI Μαθητική Παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ /EUROKINISSI Μαθητική Παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ /EUROKINISSI Μαθητική Παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη. ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ /EUROKINISSIΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Παυλόπουλος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι αφοσιωμένες στην Δημοκρατία, υπερασπίζονται τους Δημοκρατικούς Θεσμούς Πώς ΗΠΑ χτύπησαν τον αρχηγό του ISIS - Επιχείρηση με ελικόπτερα και σκληρή μάχη Πληροφορία ότι είναι νεκρός ο αρχηγός του ISIS Αλ-Μπαγκντάντι - Δηλώσεις εκτάκτως από Τραμπ
Keywords
Τυχαία Θέματα