Θείος και ανιψιά «έσπρωχναν» κοκαΐνη σε όλη την Αττική

Σε ολόκληρη την Αττική είχαν απλώσει τα πλοκάμια τους ένας 48χρονος και μία 29χρονη, για να πωλούν κοκαΐνη. Οι δυο τους ήταν συγγενείς, θείος και ανιψιά, και διέμεναν ο πρώτος στο Μενίδι και η δεύτερη στα Πετράλωνα. Χρησιμοποιούσαν, μάλιστα, τη συγγένειά τους ώστε οι συναντήσεις τους να μην κινούν τις υποψίες.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών εκμεταλλεύτηκαν τις πληροφορίες, που έλαβαν, για τη δράση τους, τους ταυτοποίησαν και διαπίστωσαν τις κινήσεις τους. Σε έρευνα, που έκαναν,

εντόπισαν:

22 κιλά και 843 γραμμ. κοκαΐνης0,5 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης230 ευρώ και 200 LEKE Αλβανίας15 κινητά τηλέφωνα3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείαςεξοπλισμός για τη διαδικασία συσκευασίας και τυποποίησης των ναρκωτικώνγεμιστήραςκάρτες SIM

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους δέκα συσκευές κινητής τηλεφωνίας με τις αντίστοιχες κάρτες, που χαρακτηρίζουν «επιχειρησιακά τηλέφωνα» και μέσα από τις επαφές τους ευελπιστούν να προχωρήσουν την έρευνα και να φθάσουν στους συνεργούς τους.

Πριν φύγετε...Κιβωτός του Κόσμου: 300.000 ευρώ εντόπισε η αστυνομία σε σπίτι στον ΚολωνόΜουντιάλ: Φερνάντες ή Ρονάλντο; Η απάντηση της Adidas για το επίμαχο γκολΤζένιφερ Λόπεζ: Νόμιζε ότι θα πέθαινε μετά τον «επώδυνο» χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ (βίντεο)
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θείος, ΐνη, Αττική,theios, ΐni, attiki