Τέξας: Ανδρας συνελήφθη επειδή η τίγρης του έκανε βόλτες στη γειτονιά

Ενα αλλόκοτο σκηνικό έλαβε χώρα στο Τέξας των ΗΠΑ με πρωταγωνίστρια μια... τίγρη της Βεγγάλης, που έκοβε βόλτες ανενόχλητη στις γειτονιές του Χιούστον, σκορπώντας τον πανικό στους κατοίκους της πόλης.

Ναι, σωστά διαβάσατε. Τίγρης, όχι σκύλος!

Apparently there's a tiger loose on my parents' West Houston

street? pic.twitter.com/TgdIiPSPKx

— robwormald (@robwormald) May 10, 2021

Το ακόμη πιο απίστευτο: δεν το έσκασε από κάποιον ζωολογικό κήπο ή τσίρκο αλλά από σπίτι.

Here's another angle. pic.twitter.com/bvl5g9kzYp

— Michael Schwab (@michaelschwab13) May 10, 2021

Ο «ιδιοκτήτης» της καταγράφηκε σε βίντεο να μαζεύει το άγριο ζώο στο σπίτι του και στη συνέχεια να το βάζει μέσα στο όχημά του.

Ο 26χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις τοπικές αρχές, λόγω της πρωτοφανούς αμέλειάς του, ενώ η τίγρης παρέμεινε ελεύθερη στους δρόμους.

Κατά τη διάρκεια του ευτράπελου περιστατικού ένας ένοπλος άνδρας τον πλησίασε και άρχισε να του φωνάζει: «Αντε γ*** μπες μέσα. Αντε γ*** εσύ και η γ*** τίγρης σου».

Authorities are searching for a man whose tiger was found wandering around a neighborhood in Houston.

An armed off-duty sheriff's deputy told the man to take his tiger inside before the caretaker rushed the tiger away in a white car as police arrived. https://t.co/bMe66Ok2O5pic.twitter.com/DZxa7wVvkV

ABC News (@ABC) May 10, 2021

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τίγρεις δεν επιτρέπονται ως κατοικίδια ζώα εντός των ορίων της πόλης του Χιούστον, εκτός εάν ανήκουν σε κάποιον που έχει ειδική άδεια να διατηρεί εξωτικά ζώα.

A photo of the scene pic.twitter.com/wRZ4Bk59sY

— Michael Schwab (@michaelschwab13) May 10, 2021

Το Τέξας εκτιμάται ότι έχει τον μεγαλύτερο πληθυσμό σε τίγρεις εκτός Ινδίας. Εκτιμάται ότι 2.000 - 5.000 τίγρεις στην πολιτεία ζουν σε αυλές και δεν είναι δηλωμένες.

(με πληροφορίες από Guardian)

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΙνδία: Συνεχίζουν να εμφανίζονται πτώματα στις όχθες του ΓάγγηΙσραήλ: Δύο νεκρές από ρουκέτες της Χαμάς - Με κλιμάκωση των επιθέσεων απειλεί ο ΝετανιάχουΝεπάλ: Εκκληση στους ορειβάτες στο Εβερεστ να επιστρέψουν τις χρησιμοποιημένες φιάλες οξυγόνου
Keywords
Τυχαία Θέματα