Τενεσί: Γυμνός ένοπλος σκότωσε 4 ανθρώπους σε εστιατόριο

Ένας γυμνός άνδρας εισέβαλε ένοπλος σε εστιατόριο στο Νάσβιλ του Τενεσί και άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους και τραυματίζοντας τουλάχιστον άλλους τρεις. Η αστυνομία κυνηγά τον ύποπτο, τον οποίο αναγνώρισε ως Travis Reinking, 29 ετών, από το Iλινόις. Ο απολογισμός από την επίθεση αυτή θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος αν δεν είχε παρέμβει ηρωικά ένας πελάτης.

Ο δράστης φορώντας μόνο ένα πράσινο τζάκετ σκότωσε δυο ανθρώπους στο πάρκινγκ και στη συνέχεια μπήκε στο εστιατόριο σκοτώνοντας άλλους δύο. Ένας πελάτης, που είχε κρυφτεί κοντά στη τουαλέτα- κατάφερε να επιτεθεί στο δράστη και να του αποσπάσει το όπλο. «Όταν σταμάτησαν οι πυροβολισμοί, πήρε την απόφαση να τρέξει προς τον ένοπλο και πάλεψε μαζί του για να του πάρει το όπλο, το οποίο πέταξε πάνω από του ταμείο. Σε εκείνο το σημείο, ο δράστης διέφυγε» επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ντον Άαρον.

BREAKING: Travis Reinking, 29, of Morton, IL, is person of interest in Waffle House shooting. Vehicle the gunman arrived in is registered to him. Gunman last seen walking south on Murfreesboro Pike. He shed is coat and is nude. See Reinking? Pls call 615-862-8600 immediately. pic.twitter.com/duoWCo5fC0

Metro Nashville PD (@MNPDNashville) April 22, 2018

Οι Αρχές επισημαίνουν πως ο δράστης συνελήφθη πέρυσι μετά την είσοδό του σε περιορισμένη περιοχή κοντά στο Λευκό Οίκο.

Ο διευθύνων σύμβουλος του εστιατορίου επαίνεσε τις ενέργειες του πελάτη αναφέροντας χαρακτηριστικά μετά τη συνέντευξη Τύπου: «Δε μπορείς να συναντήσεις πολλούς ήρωες στη ζωή, αλλά αυτός είναι ένας πραγματικός ήρωας».

Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο ακόμη άνθρωποι, από τους οποίους ο ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση.



Keywords
Τυχαία Θέματα