Τέλος ο Πελεγκρίνο, Μαρτίνς και Λουτσέσκου στον ορίζοντα

Η προσπάθεια συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο έλαβε τέλος την Τρίτη και οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν ότι δεν ασχολούνται πλέον με τον Αργεντινό τεχνικό.

Φτου και από αρχή ο Ολυμπιακός για αναζήτηση προπονητή και ενώ η προετοιμασία αρχίζει σε 15 ημέρες (14/6).

Οι "ερυθρόλευκοι" ενημέρωσαν την Τρίτη ότι δεν υφίσταται
πλέον περίπτωση για συμφωνία με τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ήταν ο μεγάλος στόχος. Προφανώς ο προπονητής της Αλαβές έχει άλλες επαγγελματικές προτεραιότητες.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφεται σε άλλες λύσεις με το χρόνο να πιέζει ασφυκτικά. Η επιλογή από την ξένη αγορά είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, ο προπονητής της Γκιμαράες. Ο 46χρονος Πορτογάλος έχει δυνατό βιογραφικό χωρίς όμως να έχει προπονήσει ακόμα σύλλογο απαιτήσεων και πρωταθλητισμού. Για τον Μαρτίνς όμως ενδιαφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες και η Πόρτο.

Από την ελληνική αγορά οι πρωταθλητές φλερτάρουν με τον Ράζβαν Λουτσέσκου ο οποίος κατέθεσε τα προπονητικά διαπιστευτήριά του δουλεύοντας για τρεις σεζόν στην Ξάνθη. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει το συν της απόλυτης γνώσης της ελληνικής πραγματικότητας αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δείξει ότι δεν εμπιστεύεται τόσο την ελληνική αγορά για τις επιλογές του για τον πάγκο.

Την ίδια ώρα βέβαια δεν αποκλείεται και η έκπληξη.

Πηγή: Contra.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα