Ταξίδι έμπνευσης στο μέλλον του Customer Experience Management

Με την προβολή 15 κορυφαίων διεθνών πρακτικών στο Customer Experience Management θα ανοίξει την αυλαία του και αυτήν την χρονιά το Athens 2nd Customer Experience Festival, που διοργανώνει η SECRET KEY στις 14 Μαϊου και χορηγός επικοινωνίας είναι η HuffPost Greece, στο Κτήμα Πεντελικόν.

Διεθνείς Ομιλητές, βραβευμένοι Σύμβουλοι, Trendwatchers
&Strategists στο Customer Experience Management θα αναδείξουν τα κορυφαία trends στην κατανάλωση , τις αλλαγές που επέρχονται στο προφίλ του πελάτη του μέλλοντος αλλά και τα μυστικά επιτυχίας σε προγράμματα αλλαγής κουλτούρας.

Παράληλα Ανώτατα στελέχη από την Ελλάδα θα μοιραστούν μέσα από best practices την εμπειρία τους και θα συζητήσουν θέματα όπως:
Τί αποτελεί "ξεχωριστή εμπειρία"για τον συγχρονο Έλληνα καταναλωτή
Αξιοσημείωτες πρακτικές καινοτομίας στο CX σε πολλούς και διαφορετικούς κλάδους της αγοράς
Ποιά είναι τα βασικά βήματα για την ανάπτυξη πελατοκεντρικών οργανισμών
Τον ρόλο της ηγεσίας σε σχέση με την στήριξη πρωτοβουλιών ανάπτυξης θετικών εμπειριών στους πελάτες
Την omni-channel πραγματικότητα στο ταξίδι του πελάτη (online-offline-digital &social customer)
Πρακτικές Gamification: Πώς μέσα από την διασκέδαση και το παιχνίδι μπορούμε να κερδίσουμε την αφοσίωση των πελατών.

Τα στελέχη θα βιώσουν παράλληλα μια διεθνή εικονική περιήγηση (International Virtual Tour) αφιερωμένη στον εντοπισμό και στην αποκωδικοποίηση των πιο καινοτόμων concepts στη λιανική και των πιο συναρπαστικών εμπειριών αγοράς.

Στο ACEF 2015 θα συζητηθούν διεθνείς πρακτικές από οργανισμούς που έχουν καινοτομήσει και προσπαθούν να διακριθούν στο Customer Experience Management.

Επίσης, στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα διεξαχθεί Color Psychology Workshop αναδεικνύοντας τη δύναμη που δίνει η γνώση της «Ψυχολογίας των Χρωμάτων» στη διαμόρφωση θετικών εμπειριών αγοράς αλλά και στην ενίσχυση της διάθεσης πώλησης.

Κατοχυρώστε τη θέση σας, στέλνοντας email ή μέσω τηλεφώνου στο 2106096921.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα