ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε τη νέα ομάδα «κρούσης» της Κουμουνδούρου

Αλυσιδωτές αλλαγές στην πυραμίδα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει, όπως αναμενόταν άλλωστε, η ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη σε νέο πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο νέος αρχηγός εύλογα θέλει να τοποθετήσει στο πλευρό του πρόσωπα που τον στήριξαν όλο αυτό το διάστημα, τα οποία τυγχάνουν της απόλυτης εμπιστοσύνης του.

Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, χρέη διευθυντή του Πολιτικού

Γραφείου αναλαμβάνει ο Μανώλης Καπνισάκης. Η Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη εκπροσώπου Τύπου του κόμματος και ο Γιώργος Τσίπρας, καθήκοντα διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο κ. Κασσελάκης έχει τις τελευταίες ώρες διαδοχικές συναντήσεις και συσκέψεις με κομματικά στελέχη αλλά και στενούς συνεργάτες που βρέθηκαν κοντά του όλο το προηγούμενο διάστημα. Μεταξύ άλλων έχει συναντηθεί με τους δύο γραμματείς Ράνια Σβίγκου και Γιώργο Βασιλειάδη ενώ είχε συνάντηση και με τον Χάρη Μαμουλάκη ενώ στην Κουμουνδούρου τις τελευταίες ώρες βρέθηκε και ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Μεταξύ των συνομιλητών του κυρίου είναι και οι Ευάγγελος Αποστολάκης, Νίκος Παππάς, Θεοδώρα Τζάκρη

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετέβη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μετέβη αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή το μεσημέρι της Δευτέρας, στην πρώτη επίσκεψή του στην Κουμουνδούρου ως αρχηγός. Ο κ. Κασσελάκης συνοδευόταν από τον Ναύαρχο Ευ. Αποστολάκη.

Στις 14:00 είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και όπως λένε οι πληροφορίες τον συνεχάρη για τη νίκη του και τον κάλεσε να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες.

Στις 14:30 ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος επίσης τον συνεχάρη για την επιτυχία στις εσωκομματικές εκλογές και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει κανέναν να πλήξει», ήταν η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα που έκλεψε την παράσταση στη χαλάρη συζήτηση που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες έπειτα από τη συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη, στο γραφείο του στη Βουλή.

Στην ερώτηση αν έκανε ταχύρρυθμα μαθήματα στον διάδοχό του Στ. Κασσελάκη, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε ότι «μαθαίνει γρήγορα».

Related...ΣΥΡΙΖΑ: Restart σε στυλ ΚασσελάκηΟλοταχώς στην… κασέλα της ΙστορίαςΗ δυναμική του αντισυμβατικού
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, Κουμουνδούρου,syriza, stefanos kasselakis, koumoundourou