Σύνταγμα: Νεκρός ο άνδρας που παρασύρθηκε από ταξί μπροστά στη Βουλή

Εχασε τη ζωή του τελικά ο άνδρας που παρασύρθηκε από ταξί στο Σύνταγμα, μπροστά από τη Βουλή.

Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για 69χρονο άστεγο ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να περάσει τον δρόμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες εμπλέκεται και άλλο όχημα στο δυστύχημα.

Το θλιβερό

συμβάν σημειώθηκε στις 5:30 το πρωί επί της Λ. Βασιλίσσης Αμαλίας στο σημείο διέλευσης πεζών, στο φανάρι της συμβολής με τη Βασ. Γεωργίου, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς την Ομόνοια, με θύμα έναν άνδρα ο οποίος παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από διερχόμενο ταξί.

Ο άνδρας παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου τελικά κατέληξε. Ο οδηγός του ταξί κρατείται από τους αστυνομικούς.

Στο δυστύχημα αναφέρθηκε ο σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας Περιφέρειας Αττικής, Κίμων Λογοθέτης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Η εικόνα ήταν συνταρακτική. Συμβαίνουν πολλά τέτοια γεγονότα, όμως αυτό το περιστατικό ήταν σε πολύ κεντρικό σημείο και υπήρχε εικόνα. Συμβαίνουν δυστυχώς πολλές παρασύρσεις πεζών. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν εκτός διάβασης και με ″πράσινο″⁣ για τους διερχόμενους οδηγούς, σε κάθε περίπτωση όμως όταν υπάρχει πεζός στο δρόμο είναι ό,τι πιο σημαντικό. Οφείλουμε να κάνουμε οτιδήποτε για να μην τον χτυπήσουμε ακόμα κι αν φταίει. Οπως λίγο αργότερα υπήρχε ένας πεζός στη Λ. Κηφισού, στην αριστερή λωρίδα, στο ύψος της Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς Πειραιά, δόθηκε σχετικό μήνυμα και η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση» είπε. «Θέλει πολλή προσοχή και μικρές ταχύτητες» πρόσθεσε.

(με πληροφορίες από ΕΡΤ)

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΝέα μέτρα ελάφρυνσης επιχειρήσεων και νοικοκυριών από το ακριβό ρεύμα προ των πυλώνΑυξημένη αιολική ενέργεια προς απάντηση στις υψηλές τιμές ηλεκτρισμούΠράσινη ή για πάντα τοξική; Η πυρηνική ενέργεια στο επίκεντρο των συζητήσεων για το κλίμα
Keywords
Τυχαία Θέματα