Συνάντηση Ολάντ-Μέρκελ το βράδυ της Δευτέρας στο Παρίσι στον απόηχο του ελληνικού δημοψηφίσματος

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των πρώτων εκτιμήσεων για το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος, το Ελιζέ ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ θα έχουν αύριο, Δευτέρα, το βράδυ συνάντηση στο Παρίσι.

Διαβάστε αναλυτικά

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

Τη ροή των αποτελεσμάτων

Στο τραπέζι φυσικά θα είναι η Ελλάδα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα γίνουν συνομιλίες και στη συνέχεια δείπνο εργασίας «για να αποτιμήσουν τις συνέπειες του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα», όπως ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία.

Η συνάντηση αυτή στο Μέγαρο των Ηλυσίων «εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία για να συμβάλουν σε μία βιώσιμη λύση για την Ελλάδα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας.

Le président @fhollande s'entretiendra avec A. Merkel demain afin d'évaluer les conséquences du référendum en Grèce pic.twitter.com/5reyGN5LN2

— Élysée (@Elysee) July 5, 2015

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα