Συμβαίνει και στους καλύτερους: Όταν έπεσε η Beyonce (και ξανασηκώθηκε γελώντας)

Η Beyonce ξανά-ανέβηκε στη σκηνή της Coachella και αυτή τη φορά έπεσε με τα μούτρα - κυριολεκτικά.

διαβαστε επισης Απανωτά τα σοκ με το σόου της Beyoncé και στο δεύτερο Σαββατοκύριακο του Coachella H Beyoncé έγραψε ιστορία με την εμφάνισή της στο φεστιβάλ Coachella-επανένωση και των Destiny's Child στη σκηνή

Ξεκίνησε να

κάνει ένα χορευτικό με την αδελφή της, το οποίο επειδή πήγε καλά, είπαν να το κλείσουν με μια αγκαλιά - και τότε η ποπ σταρ έχασε την ισορροπία της και παρέσυρε και την αδελφή της μαζί.

Another fave moment was when Bey tried to pick up Solange and they fell lol pic.twitter.com/VWhkJqHXqS

queen miskeen (@agerenesh) April 22, 2018

Προφανώς δεν χτύπησαν καθόλου, αντιθέτως και οι δύο σηκώθηκαν αμέσως μετά έχοντας σκάσει στα γέλια. «Ένα χειροκρότημα για την αδελφή μου!» φώναξε η Beyonce με το που σηκώθηκαν.

Οι αντιδράσεις του κόσμου υπήρξαν από χαιρέκακες ως γενναιόδωρες. Ένα μήνυμα την κορόιδευε: «Lol, η Beyonce ”Δεν θέλω ο κόσμος να αναρτά μη κολακευτικές φωτο μου” πέφτει επί σκηνής για να τη δει όλος ο κόσμος #κάρμα». Ενώ άλλοι συνεχίζουν να τη λατρεύουν: «Η Beyonce είναι η καλλιτέχνις της ζωής μου: πέφτει και γελά με τον εαυτό της».

lol @ beyonce "i don't want ppl posting unflattering pics" and then she falls over on stage for the whole damn world to see

Keywords
Τυχαία Θέματα