Σύλληψη άνδρα στο ξενοδοχείο του Τραμπ στην Ουάσινγκτον: Είχε όπλα στο αυτοκίνητο

Ένας άνδρας από την Πενσιλβάνια συνελήφθη στο ξενοδοχείο του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, στην Ουάσινγκτον, νωρίς την Τετάρτη, αφού η αστυνομία βρήκε ένα τυφέκιο, ένα πιστόλι και πυρομαχικά στο αμάξι του, σε ένα περιστατικό που, σύμφωνα με την αστυνομία, απέτρεψε μια καταστροφή στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Ο Μπράιαν Μόουλς, 43 ετών, συνελήφθη
λίγο αφού είχε κάνει check-in στο Trump International Hotel μερικά τετράγωνα από τον Λευκό Οίκο, είπε ο επικεφαλής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, Πίτερ Νιούζχαμ, σε συνέντευξη Τύπου.

Ένας πληροφοριοδότης ανέφερε στην αστυνομία της Πενσιλβάνια πως ο Μόουλς ταξίδευε στην Ουάσινγκτον με όπλα, και η πληροφορία προωθήθηκε στη Μυστική Υπηρεσία και την αστυνομία της Ουάσινγκτον με όπλα, είπε ο Νιούζχαμ.

«Πιστεύω πως οι αστυνομικοί και οι ομοσπονδιακοί μας συνεργάτες, και ειδικά ο πληροφοριοδότης που εμφανίστηκε απέτρεψαν μια πιθανή καταστροφή, εδώ στην πρωτεύουσα του έθνους μας» είπε.

Ο Μόουλς συνελήφθη χωρίς απρόοπτα. Ερωτηθείς σχετικά με αναφορές πως ο Μόουλς προέβη σε απειλές, ο Νιούζχαμ είπε ότι τα κίνητρά του διερευνώνται και δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για να απαγγελθούν σε βάρος του κατηγορίες για απειλές. Η φύση των απειλών αυτών δεν έχει αποκαλυφθεί.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα