Στόρμι Ντάνιελς: Η πρώην πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων στο προσκήνιο της διώξης Τραμπ

Η Στόρμι Ντάνιελς, πρώην ηθοποιός ταινιών ενηλίκων, αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου στην ποινική διώξη που ασκήθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ καθώς η ερωτική της σχέση με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ την έκανε ευρύτερα γνωστή όχι μόνο στην Αμερική αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. 

Η Ντάνιελς λέει ότι συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον μεγιστάνα των ακινήτων που έγινε πολιτικός το καλοκαίρι του 2006 κατά τη διάρκεια ενός φιλανθρωπικού τουρνουά

γκολφ στη λίμνη Tάχο, στα σύνορα μεταξύ Καλιφόρνια και Νεβάδα. Η ηθοποιός είχε μόλις κάνει μια σύντομη εμφάνιση στην ταινία «Παρθένος ετών 40».

Η Ντάνιελς ήταν τότε 27 ετών και ο Τραμπ 60. Σύμφωνα με την Ντάνιελς, ο Τραμπ την κάλεσε σε δείπνο στη σουίτα του όπου την υποδέχτηκε ντυμένος με τις πιτζάμες του.

Ισχυρίζεται ότι στην συνέχεια έκαναν αυτό που η ίδια χαρακτήρισει «πιθανότατα το λιγότερο εντυπωσιακό σεξ που είχα ποτέ». Ο Τραμπ αρνείται ότι είχαν  σεξουαλικές σχέσεις, κατηγορώντας την Ντάνιελς για «εκβιασμό» και λέγοντας ότι οι ισχυρισμοί της είναι «εντελώς απάτη».

Αυτό που είναι γνωστό με βεβαιότητα είναι ότι η Ντάνιελς έλαβε 130.000 δολάρια - ως αντάλλαγμα για τη σιωπή της - λίγο πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016 στις οποίες ο Τραμπ ήταν υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στόρμι Ντάνιελς, Τραμπ,stormi ntaniels, trab