Στον τελικό τουρνουά στο Ρότερνταμ ο Τσιτσιπάς και στης Αγίας Πετρούπολης η Σάκκαρη

Με ανατροπή πέρασε και θα αγωνιστεί στον 18ο τελικό της καριέρας του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, νικώντας τον Γίρι Λεχέτσκα με 2-1 σετ (4-6, 6-4, 6-2) στο τουρνουά του Ρότερνταμ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς Νο 4 στον κόσμο επικράτησε του Γίρι Λεχέτσκα Νο 137 στον κόσμο και θα παίξει στον τελικό της Κυριακής όπου θα βρει αντίπαλο έναν εκ των Ρούμπλεφ Νο 7 ή Αλιασίμ Νο 9.

Ο Έλληνας τενίστας κατέκτησε την 4η συνεχόμενη νίκη του στο 500άρι τουρνουά της Ολλανδίας και θα αγωνιστεί για 18η φορά

σε έναν τελικό. Ο αγώνας κράτησε 1 ώρα και 52 λεπτά και ο Στέφανος δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο σε αυτόν. Ο Τσέχος έκανε μπρέϊκ στο πρώτο σετ και έπαιξε αρκετά επιθετικά. Κράτησε το σερβίς του και τελικά το κατέκτησε με 6-4.

Στη συνέχεια όμως ανέβασε την απόδοσή του, έπαισε σοβαρά και πήρε το δεύτερο σετ με 6-4, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Πλέον είχε με τον μέρος του την καλή ψυχολογία και στο τρίτο σετ, ήταν απόλυτα κυρίαρχος. Έκανε δύο μπρέϊκ στο σερβίς του αντιπάλου του και τελικά επικράτησε με 6-2, παίρνοντας το σετ και φυσικά τον αγώνα με 2-1.

Πρόκριση και για την Σάκκαρη

Νωρίτερα, μετά από έναν πραγματικά συγκλονιστικό ημιτελικό, η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-1 σετ  (6-4, 6-7, 6-4) την Ιρίνα Μπέγκου και πέρασε στον τελικό του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης.

Τώρα θα αγωνιστεί στον τέταρτο τελικό της καριέρας σε αγώνες της ΤWA, με αντίπαλο μία από τις Οσταπένκο και Κονταβέϊτ.  

Μπορεί η Ιρίνα Μπέγκου να είναι Νο 56 στον κόσμο, αλλά έπαιξε καταπληκτικό τένις, απέναντι στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης τη Μαρία Σάκκαρη

Το πρώτο σετ ήταν ισορροπημένο μέχρι το 2-2. Στο έβδομο γκέϊμ του πρώτου σετ και με το σκορ 4-3 υπέρ της Σάκκαρη, η Μαρία πίεσε τη Ρουμάνα και έσπασε το σερβίς της, έστω και δύσκολα, αποκτώντας προβάδισμα για το γκέϊμ. Η Μπέγκου όμως έκανε μπρέϊκ στο μπρέϊκ και μείωσε εκ νέου. Εκεί η Μαρία έκανε εκ νέου μπρέϊκ και κατέκτησε το πρώτο στε με 6-4.

Η Ρουμάνα όμως δεν το έβαλε κάτω. Προηγήθηκε στο δεύτερο σετ με 2-0, όμως η Σάκκαρη έκανε μπρέϊκ και τελικά πήρε προβάδισμα στο σκορ. Τελικά μετά από μεγάλη μάχη έφτασαν στο τάϊ μπρέϊκ και εκεί η Ρουμάνα το κατέκτησε και πήρε το σετ με 7-6.

Στο τρίτο σετ το ματς έγινε ντέρμπι και οι δύο αθλήτριες πάλεψαν με πείσμα βγάζοντας απίστευτα χτυπήματα. Με μπρέϊκ, όμως σε κρίσιμο σημείο του σετ η Μαρία πήρε προβάδισμα και τελικά κατάφερε να πάρει το σετ με 6-4 και τη νίκη με 2-1 σετ. Έτσι προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΑπαγορεύσεις βιβλίων ξανά στην Αμερική. Η "μαύρη λίστα" και οι σύγχρονοι λογοκριτές.Σκότωσε το παιδί της συντρόφου του και κρατούσε τα οστά τουΠώς θερμαίνονται τα σπίτια όταν έχει - 44°C στην πιο κρύα πόλη του πλανήτη
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρότερνταμ, Τσιτσιπάς, Αγίας Πετρούπολης, Σάκκαρη,roterntam, tsitsipas, agias petroupolis, sakkari