Στον εισαγγελέα ο πατέρας της μικρής Άννυ - Χρειάστηκε παρέμβαση της αστυνομίας για να μην δεχτεί λιντσάρισμα

Στον εισαγγελέα για εκτέλεση εντάλματος οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 27χρονος παιδοκτόνος από τη Βουλγαρία, ο οποίος στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί σχετικά με την υπόθεση της μικρής Άννυ.

Ο κατηγορούμενος αποδοκιμάστηκε έντονα από παρευρισκόμενους και χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών που τον συνόδευαν, προκειμένου κάποιοι να μην κινηθούν εναντίον του.

«Γομάρι», «κτήνος», «κάθαρμα» του φώναζαν.

Ο 27χρονος, ο οποίος δεν συνοδεύεται από δικηγόρο, βαρύνεται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, περιύβρισης
νεκρού, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία.
Η μητέρα του παιδιού, η οποία προτίθεται να ζητήσει προθεσμία για την απολογία της, καλείται να απολογηθεί για το κακούργημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς και για ψευδορκία.

O πατέρας, για τον οποίο σχηματίστηκε δικογραφία την Δευτέρα, απολογείται αυτή τη στιγμή, ενώ η μητέρα πήρε αναβολή και θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα την Πέμπτη.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε πως το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχτηκε με την κάταθεση ενός φίλου του 27χρονου, ο οποίος περιέγραψε τον φρικιαστικό τρόπο με τον οποίο ο τελευταίος εξαφάνισε την μικρή Άννυ. Η αστυνομία βρήκε ίχνη αίματος στην τουαλέτα του υπόγειου διαμερίσματος, επιβεβαιώνοντας την κατέθεση του φίλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας φέρεται να χτυπούσε συχνά την μητέρα της Άννυ, αλλά και την ίδια τη μικρή. Όταν η πρώτη είχε φύγει στη Γερμανία, εκείνος δεν δίσταζε να κάνει μπάνιο το παιδί του με παγωμένο νερό για να εκδικηθεί την μάνα.

VIDEO - ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ 4ΧΡΟΝΗΣ από realmedialive

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα