Στο ρελαντί και με Μπουρούση ο Παναθηναϊκός

Ανέτοιμος ο Παναθηναϊκός και μέσα σε ένα γενικό προβληματισμό για το πως τραυματίστηκε ο Τζέϊμς αλλά και για το ποιόν Αμερικανό θα πάρει στην θέση του για το επόμενο δίμηνο,επικράτησε στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ με 81-71 του Προμηθέα στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League.

Οι "πράσινοι"μπήκαν
μουδιασμένα και έτσι σκόραραν μόλις 6π στα πρώτα 5' (6-11) και ήταν πίσω (16-17 στο 9') .Μάλιστα μιας και άρχισαν με ένα 4-0,έμειναν με 2π σε 4' και είχαν πρόβλημα στην δημιουργία.Στην συνέχεια βέβαια ο Παναθηναϊκός με την κλάση του ρολάρισε (41-29) αν και δεν πάτησε ποτέ γκάζι για να ανοίξει την διαφορά.

Στην τελευταία περίοδο έκοψε μάλιστα ταχύτητα με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα στο σκοράρισμακ και να πέσει η διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο. Πάντως εν όψει Ζαλγκίρις έδειξε ανέτοιμος και ενώ έχει και τον μπελά πλέον με την ανέρευση νέου πλέι μέικερ.

Ασφαλώς δεν ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς Τζέϊμς,Νίκολς,Φελντέϊν. Δεν είχε καλή κυκλοφορία και ήταν άστοχος με 5/23τρ με 1/8 από τον Ρίβερς και απλά με την ατομική ποιότητα έφτασε στους 81π. Ο νεοφώτιστος Προμηθέας έδειξε θετικά στοιχεία αν και αυτός είχε επίσης απουσίες. Φάνηκε πάντως ότι μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και πλέϊ οφ.

ΠΗΓΗ: Contra

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα