Στο Μεξικό υπάρχει μια τεράστια ροζ λιμνοθάλασσα που είναι ο απόλυτος παράδεισος επί ΓηςΗ παράκτια λίμνη του Μεξικού είναι τόσο ροζ που θα μπορούσε κάλλιστα να την είχε δημιουργήσει η Elle Woods σε κάποιο της όνειρο.

Τα ροζ νερά συναντούν τη λευκή αμμουδιά στην ακτή του Las Coloradas, το οποίο είναι ένα μικρό ψαροχώρι στη χερσόνησο του Γιουκατάν. Αυτή η ρόδινη παραλία είναι μέρος του Rio Lagartos Biosphere Reserve, το οποίο προστατεύει σχεδόν 150.000 στρέμματα παραλιών, δασών και αμμόλοφων.

Κι ενώ αυτές οι ροζ εκβολές μπορεί να μοιάζουν σαν κάτι που προέκυψε από ένα μαγικό ξόρκι, ο λόγος για τον οποίο έχουν αυτό το χρώμα είναι αρκετά συνηθισμένος. Η λιμνοθάλασσα γίνεται ροζ εξαιτίας μικροσκοπικών θαλάσσιων μικροοργανισμών που περιέχουν β-καροτίνη, μια πορτοκαλοκόκκινη χρωστική ουσία.

Η συγκεκριμένη λιμνοθάλασσα ωστόσο δεν είναι το μόνο μέρος στη Γη που διαθέτει αυτή τη «μαγική» ροζ απόχρωση. Η Koyashkoye Salt Lake στην Κριμαία φέρει ροζ και κόκκινες αποχρώσεις εξαιτίας της υψηλής συγκέντρωσης μικροσκοπικών φυκιών και γαρίδων άλμης. Επίσης, πολλές λίμνες στην Αυστραλία είναι ροζ για τον ίδιο λόγο. Από όλους αυτούς τους επίγειους παραδείσους όμως, το Las Coloradas ίσως είναι ο ομορφότερος.

Και πώς όχι, αφού διαθέτει χιλιόμετρα επί χιλιομέτρων με παρθένες, άδειες παραλίες που τον κάνουν το ιδανικότερο μέρος για να αποδράσει κανείς. Απλά ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες -και ετοιμαστείτε να αρχίσετε να οργανώνετε ταξίδια στο Μεξικό.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ॐ El Fer (@fercabrera27) στις Αύγ 4, 2016, 3:07μμ PDTΜια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Contrapunto (@contrapuntovzla) στις Αύγ 10, 2016, 3:05μμ PDTΜια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης One Third Stories (@onethirdstories) στις Αύγ 8, 2016, 1:31μμ PDTΜια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Maria Febrer Rosales (@maria_febrer) στις Αύγ 8, 2016, 4:49πμ PDTΜια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ॐ El Fer (@fercabrera27) στις Ιούλ 26, 2016, 10:04πμ PDTΜια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Yucatan (@yucatanhermoso) στις Αύγ 11, 2016, 8:47πμ PDTΜια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jesús Castillo Carnalla (@jesus.castillocarnalla) στις Αύγ 9, 2016, 8:20μμ PDT


-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα