Στίβος: Πέθανε η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης Τόρι Μπόουι σε ηλικία 32 ετών

Η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια των 100 μέτρων Tόρι Μπόουι πέθανε σε ηλικία 32 ετών, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η εταιρεία μάνατζέρ της, σκορπίζοντας θλίψη στον κόσμο του στίβου. 

Η Αμερικανίδα στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2017 και κέρδισε τρία Ολυμπιακά μετάλλια στους Αγώνες του Ρίο το 2016.

″Είμαστε συντετριμμένοι που μοιραζόμαστε την πολύ θλιβερή είδηση ότι η Τόρι Μπόουι απεβίωσε”, ανέφερε η Icon

Management σε ανακοίνωσή της στο Twitter.

″Χάσαμε μια πελάτισσα, αγαπημένη φίλη, κόρη και αδελφή. Η Tόρι ήταν μια πρωταθλήτρια... ένας φάρος φωτός που έλαμπε τόσο έντονα! Είμαστε πραγματικά συντετριμμένοι και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους της”.

“We’re devasted to share the very sad news that Tori Bowie has passed away. We’ve lost a client, dear friend, daughter and sister. Tori was a champion…a beacon of light that shined so bright! We’re truly heartbroken and our prayers are with the family and friends. pic.twitter.com/ES83SjM7u4

Icon Management Inc. (@iconmanagement) May 3, 2023

Η Μπόουι τερμάτισε δεύτερη στα 100μ. στο Ρίο πίσω από την Eλέιν Τόμπσον από την Τζαμάικα, πριν κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Λονδίνο ένα χρόνο αργότερα, τερματίζοντας λιγότερο από ένα εκατοστό του δευτερολέπτου μπροστά από την Μαρί-Ζοζέ Τα Λου από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο ολυμπιονίκης Κάλβιν Ντέιβις πέθανε σε ηλικία 51 ετών, ανέφερε σε ανακοίνωσή του την Τετάρτη ο Παγκόσμιος Οργανισμός Στίβου.

Ο Ντέιβις κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα 400 μέτρα με εμπόδια στους Αγώνες της Ατλάντα το 1996 και ήταν μέλος της ομάδας των ΗΠΑ που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ400μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Βαρκελώνης το 1995.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕForbes: Ο Ρονάλντο στην κορυφή της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών στον κόσμοΠαρί Σεν Ζερμέν: Πρόστιμο 1.7 εκατ. ευρώ στον Μέσι για το ταξίδι του στη Σαουδική ΑραβίαΟ Νίκος Γκάλης αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτωρ του ΑΠΘ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Στίβος, Πέθανε, Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης Τόρι Μπόουι,stivos, pethane, amerikanida olybionikis tori booui