Στην Ασφάλεια η δικογραφία για τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου – Αναζητούνται τέσσερις «ταυτοποιημένοι» για κατάθεση

Στην Κρατική Ασφάλεια επέστρεψε ο Εισαγγελέας τη δικογραφία για το ξυλοδαρμό του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου στην πλατεία Συντάγματος.

Αυτό έγινε προκειμένου να γίνει προσπάθεια από τους αστυνομικούς να εντοπιστούν και να καταθέσουν στις Αρχές τέσσερα άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί για συμμετοχή στην επίθεση αλλά παραμένουν εξαφανισμένα.

Από τους πέντε εμπλεκόμενους είχε εντοπιστεί και συλληφθεί μόνο ο 24χρονος που φέρεται από την Αστυνομία να παρίστανε τον
"προστάτη-υπερασπιστή" του βουλευτή.

Δεν έχουν εντοπιστεί, ωστόσο, οι υπόλοιποι τέσσερις, ανάμεσα στους οποίους ο 22χρονος με το καπέλο τζόκεϊ και την αθλητική ζακέτα, που είχε γρονθοκοπήσει στο κεφάλι τον κ. Κουμουτσάκο.

Εάν ο εισαγγελέας κρατούσε τη δικογραφία ή θα έπρεπε να αλλάξει τις κατηγορίες και να εκδώσει εντάλματα σύλληψης εις βάρος των κατηγορουμένων ή θα ήταν αναγκασμένος να περιμένει πότε εκείνοι θα αποφασίσουν να παρουσιαστούν αυτοβούλως και να καταθέσουν.

Διαβιβάζοντας τη δικογραφία στην Κρατική Ασφάλεια δίνει το δικαίωμα στους αστυνομικούς να τους αναζητήσουν και να τους πάρουν κατάθεση, όπως και να προσθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία σε αυτή.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα