Στη Θεσσαλονίκη έπιασαν τον φαρσέρ για τις βόμβες σε αεροδρόμιο και νοσοκομεία

.

Σε διαμέρισμα τής Θεσσαλονίκης εντόπισαν και συνέλαβαν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τον άνθρωπο, που το πρωί της Τρίτης απέστειλε ομαδικά μηνύματα με την απειλή ότι έχουν τοποθετηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί σε έξι νοσοκομεία της Αττικής και στον Διεθνή Αερολιμένα της Αθήνας.

Πρόκειται για έναν άνδρα 42 ετών, υπήκοο Ρωσίας,

του οποίου οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το παρελθόν του και κατά πόσον είχε σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις και το Ισλάμ, όπως ισχυριζόταν στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία απέστειλε.Ο 42χρονος κατηγορείται για τρομοκρατικές πράξεις, διασπορά ψευδών ειδήσεων, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας κατά συρροή, διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και απόπειρα παρακώλησης συγκοινωνιών.

Φέρεται να απέστειλε Mail, με τα οποία ενημέρωνε για τοποθέτηση βόμβας στο ”Ελευθέριος Βενιζέλος” και τα νοσοκομεία Παίδων, Παμακάριστος, Ερρίκος Ντύναν, Γεώργιος Γεννηματάς, Τζάνειο και Ευαγγελισμός. Στο μήνυμά του δήλωνε ότι είναι πιστός στο Ισλάμ και ότι η έκρηξη θα είναι τόσο ισχυρή, που οι στόχοι θα εξαφανιστούν.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Σέρρες: Απίστευτη κομπίνα σε βάρος δύο ηλικιωμένων αδελφών με λεία 150.000 ευρώΒρυξέλλες: Ο ήλιος εμφανίστηκε μόνο 28 ώρες τον ΙανουάριοΤι ώρα είναι στην Σελήνη; Ουδείς γνωρίζει και αυτό συνιστά ένα όλo και μεγαλύτερο πρόβλημα
Keywords
Τυχαία Θέματα