Στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ παρευρέθηκε και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος και αντάλλαξε θερμή χειραψία με τον πρόεδρο της Κομισιόν.

Από την πλευρά του, ο μόλις επανεκλεγείς Πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας τόνισε ότι «ο παραδοσιακός διαχωρισμός Αριστεράς-Δεξιάς είναι ξεπερασμένος». Και πρόσθεσε ότι «το πραγματικό δίλημμα
είναι ένα: Θέλουμε την ανοιχτή κοινωνία του ανταγωνισμού, της συμμετοχής, των ευκαιριών, της κινητικότητας, ή θέλουμε τα κλειστά συστήματα των διακρίσεων, της αναξιοκρατίας, της στασιμότητας, της εσωστρέφειας;».

Στην εκδήλωση του ΣΕΒ στα πλαίσια της ετήσιας γενικής του συνέλευσης παρευρέθηκαν, εκτός του Σταύρου Θεοδωράκη, και οι βουλευτές του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός και Κώστας Μπαργιώτας, όπως επίσης και ο Παντελής Αβραμίδης και η Ζωή Αποστολοπούλου, Γραμματέας Οργανωτικού και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κινήματος αντίστοιχα. Ο επικεφαλής και τα στελέχη του κινήματος είχαν για μία ακόμη φορά την ευκαιρία να μιλήσουν με ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου και να μοιραστούν από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις αγωνίες τους.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα