Στη φυλακή η «πιο σέξι κλέφτρα του πλανήτη»

Γροθιά στο στομάχι ήταν η απόφαση που πήρε στις 8 Φεβρουάριου ο Καναδός δικαστής Bruno Langelier για την 22χρονη Stéphanie Beaudoin η οποία καταδικάστηκε σε 90 ημέρες ασυνεχής φυλάκισης και 24 μήνες παρακολούθηση.

Η Beaudoin έγινε γνωστή το 2014 με το παρατσούκλι ως η “πιο σέξι κλέφτρα του πλανήτη” καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει και μια εντυπωσιακή λίστα αδικημάτων.

Stéphanie Beaudoin | Accusée d’avoir commis 40 vols avec un adolescent et un petit chien http://t.co/jfjUlgVZo2 pic.twitter.com/C006j30hN4

— Journal de Montréal (@JdeMontreal) August 7, 2014

Σύμφωνα με την Journal de Montreal, η 22χρονη είχε ομολογήσει την ενοχή της για 46 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων 39 διαρρήξεις. Παράλληλα ομολόγησε ότι είχε τρεις ανήλικους συνεργούς ηλικίας 13, 15 και 17 ετών.

Η νεαρή κοπέλα, που είναι φοιτήτρια νοσηλευτικής δρούσε στην περιοχή της Victoriaville στο Québec.

Vols : libérée, Stéphanie Beaudoin doit rester 24h/24 chez sa mère, sauf pour le travail et les études, notamment. pic.twitter.com/WXlHVyE237

— www_lanouvelle_net (@LaNouvelleNet) August 8, 2014

Vols : texte complet sur le passage de Stéphanie Beaudoin au palais de justice ce matin
http://t.co/OS5gokRPoD pic.twitter.com/5XcTde9bsw

— www_lanouvelle_net (@LaNouvelleNet) August 8, 2014

Σαν να μην έφτανε αυτό ο δικαστής αποφάσισε επίσης η Beaudoin να εκτελέσει 200 ώρες κοινωνικής εργασίας στην κοινότητα του Victoriaville αλλά και να αποζημιώσει ορισμένα από τα θύματά της.

Τέλος καθ' όλη τη διάρκεια αυτών των μηνών δε θα μπορεί να εκμεταλλευτεί την εικόνα της με αποτέλεσμα να μην έχει τη δυνατότητα να εργαστεί ως μοντέλο και να κάνει φωτογραφίσεις και εξώφυλλα.

Σύμφωνα με την Courrier Frontenac η ποινή ήταν εκτελέσιμη από τις 20 Φεβρουαρίου.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα