Στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού μέλη της «Δράσης»

Στο πλευρό του Σταύρου Θεοδωράκη θα σταθεί και σε αυτές τις εκλογές ο Θόδωρος Σκυλακάκης και η «Δράση».

Με απόφαση της Κεντρικής της Επιτροπής που ελήφθη με ευρεία πλειοψηφία (82,8%), η Δράση αποφάσισε να στηρίξει το Ποτάμι στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, ενθαρρύνοντας να μετέχουν στα ψηφοδέλτιά του και νέοι υποψήφιοι, μεταξύ των οποίων και συμβολικά ο Πρόεδρος της Δράσης
Θόδωρος Σκυλακάκης. Ταυτόχρονα και τα άλλα στελέχη της Δράσης -πλην των υποψηφίων- θα ενταχθούν ενεργά και θα συμμετάσχουν στην εκλογική προσπάθεια του Ποταμιού.

Η Δράση πιστεύει ότι η χώρα θα βγει από το σημερινό αδιέξοδο μόνο αν σχηματιστεί η ευρύτερη δυνατή κυβέρνηση συνεργασίας που θα εφαρμόσει ένα μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα πολύ πιο φιλόδοξο από την συμφωνία με την ΕΕκαι θα στηρίζεται σε δύο άξονες.

Ο πρώτος αφορά στην μείωση των φόρων και των δαπανών του κράτους για να αφεθεί χώρος στον ιδιωτικό τομέα για να δημιουργήσει ανάπτυξη και θέσεις εργασίας, και ο δεύτερος στην αποκομματικοποίηση και στον εκσυγχρονισμό του κράτους.

Για την δράση, η στήριξη αυτή μπορεί να οδηγήσει και σε οργανική συμμετοχή της στο Ποτάμι, εφόσον αυτό αποφασιστεί από το Συνέδριο της Δράσης και υπάρχουν οι προς τούτο αναγκαίες προϋποθέσεις.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα